13 Φεβ 2010

Η Anne Hathaway

Η ηθοποιός του Hollywood, Anne Hathaway αποκάλυψε στην οικογένειά της ότι έγινε Episcopalians αφότου ο αδελφός της δήλωσε δημόσια τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.


Η σταρ της ταινίας «Ο διάβολος φορούσε Prada» μεγάλωσε ως καθολική στο Νιου Τζέρσεϋ αλλά όταν ο Michael, αδελφός της Hathaway είπε στην οικογένεια πως είναι γκέι, αποφάσισαν να αφήσουν την πίστη τους.


Η Hathaway είπε το περιοδικό GQ: «Ολόκληρη η οικογένεια μεταράπηκε σε Episcopalianism αφότου δημοσιοποίησε τον σεξουλικό προσαντολισμό του ο μεγάλος μου αδερφός. Γιατί θα έπρεπε να υποστηρίξω μια οργάνωση-οργανισμό που έχει μια περιορισμένη άποψη για τον αγαπημένο μου αδελφό;»

Η ηθοποιός είπε ότι αυτήν την περίοδο ήταν αβέβαιη για την πίστη της, λέγοντας: «Έτσι ... δεν ανήκω σε τίποτα [καμία αίρεση δόγμα]. F**k το, διαμορφώνομαι. Εργάζομαι πάνω σε αυτό».

Συζήτησε επίσης στη συνέντευξη, πως τα επί της οθόνης επιτηδευμένα φιλιά της, με την Angelina Jolie έγιναν για να έχει την κάλιστη υποδοχή η ταινία.

Η Hathaway είπε: «Μια ταινία γεμάτη φιλιά… είναι μια απολύτως διαφορετική εμπειρία. Αλλά πραγματικά πρέπει να είσαι η Angelina Jolie για να τα βγάλεις πέρα και να δείχνεις ακόμα καλή. Δεν ξέρω εάν έχετε παρατηρήσει, αλλά δεν είμαι καμία Angie».


Το άρθρο το βρήκαμε στις 5.2.10 και το μεταφράσαμε, από την Pink News στην http://www.pinknews.co.uk/2010/02/05/anne-hathaway-left-catholicism-after-brother-came-out/