6 Οκτ 2008

Άνοσες οι λεσβίες στον hiv aids

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΑΝΟΣΕΣ ΣΤΟΝ HIV.

Αλήθεια! Αυτά διέγνωσε η ιατρική κοινότητα της Ελλάδας που αποδέχτηκε η Πολιτεία και για αυτό δεν μας ενημερώνουν 25 χρόνια τώρα.
Οι σεξουαλικές πρακτικές μας δεν σχετίζονται με κολπικά υγρά και την περίοδο, γνωρίζουμε την πρότερη ερωτική ζωή των συντροφισσών μας και εννοείται ότι είμαστε μονογαμικές. Ναι, βέβαια χρησιμοποιούμε γάντια όταν κάνει κρύο ή πλένουμε πιάτα. Μόνο εκεί δεν χρειάζονται;
Νοιώθουμε πολύ κοντά στην εξαναγκαστική πορνεία, τις μετανάστριες αλλά όχι στην σεξουαλική μας υγεία, τις οροθετικές-ους γιαυτό δεν συμμετέχουμε σε δράσεις την 1 Δεκέμβρη.
Τα περί σεξ τα διδαχτήκαμε στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Θυμάστε;
Στην πρώτη δημοτικού μάθαμε πως γεννιούνται τα παιδιά. Στο λύκειο πως θα χρησιμοποιούμε σωστά το γυναικείο προφυλακτικό σε κάθε ερωτική επαφή.
Δεν είμαστε λεσβοφοβικές απλά δεν χρειάζεται η γιατρίνα ή ο γιατρός να ξέρει πως ό,τι κάνουμε στο κρεβάτι μας δεν είναι απαραίτητα αντίγραφο των ετεροσεξουαλικών γυναικών, αφού όλες οι γυναίκες είναι ίδιες.
Στην ενήλικη ζωή μας υπήρξαν και υπάρχουν δωρεάν προφυλακτικά και πληθώρα έντυπων ή μη πληροφοριών για όλα τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα σε όλα τα ιατρεία, τα μπαρ, τα στέκια μας, την τηλεόραση.
Έτσι την γλιτώσαμε τόσα χρόνια, τι νομίζετε;




Το άρθρο γράφτηκε στις 7.12.05 από την Ευαγγελία Βλάμη και δημοσιεύτηκε στην ΛεΠΑΤ εφημερίδα city uncovered.