22 Νοε 2016

Clare Balding κερδίζω 5 ώρες τη μέρα μην έχοντας παιδιά


Clare Balding: Το να μην έχω παιδιά μού δίνει πέντε επιπλέον ώρες την ημέρα 

Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός γυρίζει προς το κοινό για όσες δεν έχουν παιδιά σε μια νέα συνέντευξη στην HuffPost στην Αγγλία.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια "έκρηξη", σχεδόν αναγκαστικής γέννησης ή παιδοθεσίας εκ μέρους των λεσβιών. 

Η Clare Balding αποφάσισε να μην έχουν παιδιά με τη σύζυγό της Alice Arnold, και λέει πως το ότι δεν έχουν παιδιά τις δίνει "πέντε επιπλέον δωρεάν ώρες την ημέρα".

Σε μια συνέντευξη στην HuffPost Αγγλίας, η τηλεόραση και το ραδιόφωνο ήταν γεμάτα θαυμασμό για τις-τους γονείς, αλλά είπε ότι δεν αισθάνεται ότι χάνει με το να μην έχουν τα παιδιά, εξηγώντας: «Εγώ βλέπω τις ανθρώπους που ταξιδεύουν με τα παιδιά τις στις διακοπές και να επιστρέφουν".
Συνέχισε: «Αγαπώ τα παιδιά, κυρίως επειδή μπορώ να τα παραδώσω πίσω άμεσα μπορώ να μιλήσω με αυτά, να παίξω παιχνίδια μαζί τους, και στη συνέχεια να τα παραδώσω πίσω είναι τόσο απλό. Δεν σχεδιάζω, τις μεταφορές, τα πράγματα του σχολείου ... έχω... μια πολύ εύκολη ζωή".

Η 45-χρονη παρουσιάστρια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, η οποία κατετάγη πρόσφατα στη 2η θέση στη λίστα των Ισχυρών της DIVA, επίσης, μίλησε για την αντιμετώπιση της αρνητικότητας, της μετάβασης από τον κόσμο, και τι θα έλεγε στη 13-χρονη εαυτή της. "Μην φοβάσε να είσαι διαφορετική», είπε η Clare. 

"Μην σπαταλάτε ενέργεια προσπαθώντας να χωρέσετε σε καλούπια, επειδή η πραγματικότητα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα, αν δεν το κάνετε, εσείς θα χάσετε". 


Την είδηση την βρήκαμε στις 18.11.2016 γραμμένη από την Carrie Lyell και την μεταφράσαμε από την http://www.divamag.co.uk/category/news/clare-balding-not-having-kids-gives-me-five-extra-hours-a-day.aspx