10 Νοε 2016

Λεσβίες αμφισεξουαλικές βγαίνουν ραντεβού


Λεσβίες και Αμφισεξουαλικές Συζητούν πως είναι να Βγαίνουν Ραντεβού η μία με την άλλη 

"Οι αμφισεξουαλικές, λεσβίες, είναι εξίσου ανίδεες όπως οποιαδήποτε άλλη, όταν πρόκειται για ζητήματα, που φοβάται να μιλήσει για αυτά 


Λεσβίες και αμφισεξουαλικές Συζητούν πως είναι να βγαίνεις Ραντεβού η μία με την άλλη "Οι λεσβίες αμφισεξουαλικές είναι εξίσου ανίδεες όπως οποιαδήποτε άλλη, όταν πρόκειται για ζητήματα, που φοβόμαστε να μιλήσουμε για αυτά.

Η Arielle Scarcella έχει ανεβάσει στο youTube μια ειλικρινή συζήτηση μεταξύ των ζευγαριών στα οποία η μία συντρόφισσα προσδιορίζεται ως λεσβία και η άλλη ως αμφισεξουαλική.

Η σεξουαλικότητα είναι πολύπλοκη, ειδικά σε έναν κόσμο όπου δεν χρειάζεται να περιορίζεται από την μονογαμική σκέψη ή τον κανόνα γυναίκα άνδρας. Ωστόσο, όταν οι συντρόφισες προσδιορίζονται με διαφορετικό τρόπο, μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει τριβή ή άγχος στη σχέση τις. Η Scarcella ήθελε να παρέχει μια πλατφόρμα για αυτά τα ζευγάρια όπου έχουν ειλικρινείς συνομιλίες σχετικά με τις εμπειρίες τις ως λεσβίες και αμφισεξουαλικές και τις αποχρώσεις των δικών τις επιμέρους ερωτικών σχέσεων.

"Πρέπει να είμαστε πιο ανοιχτές και να έχουμε κατανόηση και από τις δύο πλευρές".  

Όσες γνωρίζετε αγγλικά μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση εδώ.


Την είδηση την βρήκαμε στις 22.6.2016 και την μεταφράσαμε από την  http://www.huffingtonpost.com/entry/lesbians-explain-dating-bisexuals_us_576aaff7e4b0c0252e77e78f