3 Νοε 2016

Γιατί κατηγορούν τις γυναίκες για λεσβίες; Β'


Σύμφωνα με μια προηγούμενη αλαζονική δήλωση της Sandy Rios, η "απόδειξη" της λεσβιοσύνης της Χίλαρι μπορεί να βρεθεί στην σχέση της με τον Αμπεντίν και επίσης είναι ενσωματωμένη στο βίντεο της ανακοίνωσης για την προεδρία. Σε αυτό το βίντεο, η Κλίντον περιελάμβανε ένα λεσβιακό και ένα γκέι ζευγάρι. Το λεσβιακό ζευγάρι κάθεται κεφάλι με κεφάλι σε έναν καναπέ κοντά στο τέλος του βίντεο. Το γκέι ζευγάρι είναι στην αρχή και κρατιέται χέρι με χέρι. 

Σε ένα ακόμη σχόλιο σχετικά με την υποτιθέμενη λεσβιοσύνη της Κλίντον, η Ρίος είπε: "Παρακαλώ να έχετε κατά νου ότι η Χίλαρι ήταν μία από τις πρώτες δημόσιες υπαλλήλους που ώθησε ολόκληρη αυτήν την έννοια του εναγκαλισμού της λεσβιοσύνης", είπε η Rios. "Εγώ ποτέ δεν θα ξεχάσω το προσωπικό μου σοκ στα τέλη της δεκαετίας του '90, όταν υπήρχε συνέδριο γυναικών στο Πεκίνο και η Χίλαρι ήταν υπεύθυνη και ήρθαν γυναίκες από όλο τον κόσμο σε αυτή τη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών, και η αμερικανική αντιπροσωπεία που ήταν υπό την κηδεμονία της Hillary που το κύριο θέμα για την Χίλαρι ήταν η λεσβιοσύνη".

Αλλά είναι η Abedin με την οποία πολλές-οί έχουν εμμονή με - εν μέρει γιατί ήταν πάντα μαζί με την Χίλαρι και εν μέρει επειδή είναι μουσουλμάνα. Άν η Χίλαρι εκλεγόταν πρόεδρος, η Αμπεντίν θα γινόταν μια μουσουλμάνα στην πιο υψηλή θέση στην αμερικανική πολιτική. Και την ιστορία.

Στις 13 Μαΐου, το National Enquirer έγραψε μια ιστορία σχετικά με τη Χίλαρι και την Huma με τον τίτλο "Η Χίλαρι Αποκρύπτει τις Φήμες για Λεσβιοσύνη της με την Huma". Η μη-ιστορία συνδέται με μια άλλη ιστορία του National Enquirer που στις 3 Μαρτίου, ισχυρίζεται ότι η Χίλαρι είχε "πανικοβληθεί" σχετικά με τη δυνατότητα των emails που αντάλλαξε με τη Huma να αποκαλυφθούν στο κοινό. Το εν λόγω άρθρο έχει τίτλο "Ερωτικές Επιστολές της Χίλαρι- Πανικός στην Ουάσιγκτον για την έρευνα".

Η ιστορία έχει πληθώρα φωτογραφιών της Χίλαρι και της Huma και σημείωνε πως η πρώην υπουργός είναι "τρομοκρατημένη από τις αποκαλύψεις για το μυστικό λεσβιακό τρόπο ζωής της"! Μια άλλη πολύ γνωστή συντηρητική δημοσίευση, της Daily, αναφέρει τη Sally Miller, πρώην Μις Αρκάνσας η οποία ισχυρίστηκε ότι είναι πρώην φίλη του Κλίντον, ισχυρίστηκε πως ο πρώην πρόεδρος της είπε πως η Χίλαρι είχε λεσβιακές σχέσεις, ενώ έκανε ένα προπτυχιακό στο κολέγιο-γυναικών Επτά Αδελφές, Wellesley, και "εκείνης της άρεσε".

Η Miller, οπου στη Daily Caller λέει πως είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ένα ενδεικτικό-όλων των απομνημονευμάτων, με τίτλο "Η βασίλισσα ομορφιάς: Let No Deed Go Unpublished" της σχέσης της Χίλαρι και του Κλίντον η οποία είπε, «έχω το λόγο του [Κλίντον] και ο ίδιος μου είπε πως στη [Χίλαρι] άρεσαν οι γυναίκες περισσότερο από τους άνδρες. Η ίδια είναι παιδί μιας από τις πιο προοδευτικές κοινότητες".

Ο κ Συντηρητικός, μια συντηρητική ιστοσελίδα, υποστήριξε το 2014 και το 2015 πως η Χίλαρι θα αντιμετωπίσει φήμες πως είναι λεσβία αν συμμρτείχε στο εκλογικό αγώνα για την προεδρία. Σε ένα από τα πολλά άρθρα, η ιστοσελίδα αναφέρει τον αντι-Χίλαρι συγγραφέα Ed Klein, ο οποίος είχε γράψει πολλά ρυπαρογραφήματα αντι-Hillary και τώρα δουλεύει για τον Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Κος. Συντηρητικός”, ο "Klein υποστήριξε ότι η Χίλαρι είχε εμμονή με τη λεσβιοσύνη, αλλά όχι με ένα κανονικό τρόπο. Αντ 'αυτού, «πιο πολύ την ενδιέφερε η λεσβιοσύνη ως μια πολιτική δήλωση παρά ως μια σεξουαλική πράξη ... η Χίλαρι μίλησε για αυτό συχνά, διάβασε λεσβιακή λογοτεχνία, και την αγκάλιασε ως μια επαναστατική ιδέα".

Τον Ιούλιο 2014 αμέσως μετά είπαν ότι δεν θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν σε δημοφιλή πρωινή εκπομπή του ABC, The View, Η ακτιβίστρια κατά του εμβολιασμού και πρώην μοντέλο του Playboy Jenny McCarthy υπαινήχθηκε πως η Χίλαρι ήταν λεσβία σε μια συζήτηση για ένα βιβλίο σχετικά με πρώην πρόεδρους.

Μια εβδομάδα αργότερα η McCarthy, είπε ότι δεν θα έπρεπε νάχει κάνει αυτό το αστείο. Αλλά έχει γίνει μόδα να μιλάμε για αυτό. Ο Bryan Fischer, επικεφαλής του συλλόγου Αμερικανικής Οικογένειας, έχει επίσης εμμονή με τη σχέση Αμπεντίν και είπε, "Η κατώτατη γραμμή είναι ότι αν η Χίλαρι Κλίντον γίνει πρόεδρος το 2016, όχι μόνο θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος μας, θα είναι η πρώτη λεσβία Πρόεδρος μας".

Ο σύμβουλος, του Donald Trump, Roger Stone έχει γράψει ένα βιβλίο για τη Χίλαρι το 2008 που ο τίτλος του σχημάτιζε το ακρωνύμιο C.U.N.T. (μουνί).

Αλλά γιατί επιτίθενται με “όπλο” τη λεσβιοσύνη στις γυναίκες που έχουν εξουσία; Για την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, την πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο, έχουν επανειλημμένα διαρεύσει φήμες ότι είναι λεσβία. Το περασμένο καλοκαίρι μια διαφήμιση για ένα λεσβιακό περιοδικό, όπου στη φωτογραφια ένα μέλος του λεσβιακού ζευγαριού έμοιαζε εκπληκτικά στην κα. Μέρκελ - σαφώς μια σκόπιμη ενέργεια εκ μέρους του περιοδικού που δημιούργησε αρκετά κουτσομπολιά στο Διαδίκτυο.
Αλλά η δύο φορές παντρεμένη Μέρκελ είναι μια αφοσιωμένη συντηρητική, η οποία δήλωσε πρόσφατα στις 18 Μαΐου ότι δεν θα υπάρξει γάμος λεσβιών υπό την εποπτεία της, ενώ ακόμη και η Ιταλία ήταν έτοιμη να εγκαινιάσει την ισότητα του γάμου.

Η Γερμανία ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα να απαγορεύσε την λεσβιοσύνη και ενώ υπάρχουν ακμάζουσες λεσβιακές κοινότητες στο Βερολίνο, το Μόναχο και αλλού, η Γερμανία εξακολουθεί να υστερεί σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ σε λεσβιακά θέματα. Σε μεγάλο βαθμό λόγω της πολιτικής της Μέρκελ.

Ωστόσο, η φήμη εξακολουθεί να υφίσταται. Το Νοέμβριο 2014 μια γερμανική ιστοσελίδα με τίτλο μιας ιστορίας "Η ΠΑΧΕΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑ Άνγκελα Μέρκελ απειλείται να ΤΗΝ ΔΗΛΏΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΣ ΛΕΣΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NSA αναγκάζοντας την να πιέσει σκληρά για ΚΥΡΩΣΕΙΣ στη Ρωσία". Η ιστορία ήταν να διεκδικήσει η “Μέρκελ έπαιξε το παιχνίδι της Μπουτς λεσβίας γνωστό ως "Τα τρίγωνα δεν είναι τα μόνα φρούτα”, «τους τελευταίους 12 μήνες η Μέρκελ έχει προσκολληθεί 50 φορές σε αυτό το παιχνίδι".

"Αυτό το περίεργο παιχνίδι που ονομάζεται «Dreiecke sind nicht die einzige Frucht Τα τρίγωνα δεν είναι τα μόνα φρούτα» έχει επιτυχία στα γερμανικά κλαμπ φετιχιστριών λεσβιών και ορισμένες πιστεύουν ότι η Μέρκελ έχει παίξει αυτό το παιχνίδι, ακόμη και πριν από το θάνατο του συζύγου της. Οι μπούτς Γερμανίδες λεσβίες ήταν κριτικές, πολλές από αυτές έχουν αρνηθεί να εξακολουθήσουν να παίζουν αυτό το παιχνίδι".

Ως «απόδειξη» του λεγόμενου λεσβιακού παιχνιδιού, η δημοσίευση έχει μια ντουζίνα φωτογραφίες της Μέρκελ με τα χέρια ενωμένα σε ένα σχήμα τριγώνου.

Γιατί οι γυναίκες στην εξουσία φημολογείται ότι είναι λεσβίες; 
Μυριάδες άλλες γυναίκες πολιτικοί αντιμετώπισαν τις ίδιες φήμες: η Γκόλντα Μέιρ του Ισραήλ, η Ίντιρα Γκάντι στην Ινδία, η Μπεναζίρ Μπούτο στο Πακιστάν, η Ayn Sun Syu Kyi στη Βιρμανία - Μυανμάρ. Πιο πρόσφατα, στη Βραζιλία η Ντίλμα Ρούσεφ, η οποία φημολογούταν ευρέως σε ότι ήταν λεσβία, καθαιρέθηκε με πολλές πραξικοματικές πράξεις παρά με μια μομφή αντικατάστασής της, από τον δεξιό προσωρινό πρόεδρο Michel Temer, δημιουργήθηκε αμέσως ένα νέο υπουργικό συμβούλιο χωρίς τη συμμετοχή γυναικών και έγχρωμων – φέρνοντας το έθνος πίσω 50 χρόνια.

Αυτές οι φήμες πως είναι λεσβίες σήμαινε πως πετσοκόπηκε η δύναμη των γυναικών στην κυβέρνηση ή σε ορισμένες περιπτώσεις - όπως με τη Χίλαρι Κλίντον – είναι προσπάθεια να αποτρέψει τις γυναίκες από το να αποκτήσουν δύναμη-ισχύ σε όλες-ους; Οι γυναίκες στην εξουσία έχουν πάντα κατηγορηθεί ότι είναι «μία άνθρωπος-που μισεί" και "μια άνθρωπος που σε δυσκκολεύει" και φυσικά, "σκύλες". Αλλά γιατί υποθέτουν ότι οι γυναίκες στην εξουσία πρέπει να μισούν τους άνδρες; Ή ότι οι λεσβίες μισούν τους άνδρες;

Ίσως τέτοιοι ισχυρισμοί να έκαναν αίσθηση πριν από ενάμιση αιώνα, αλλά το 2016; Στη Σκωτία, η ηγέτιδα της Σκωτίας του Συντηρητικού και Ενωτικού Κόμματος, Ruth Davidson, είναι λεσβία. Στις 23 Μαΐου ανακοίνωσε στο Twitter ότι ήταν αρραβωνιασμένη με τη για πολλά χρόνια συντρόφισά της, Jen Wilson.


Βρίσκεστε στο Β΄μέρος, για να βρεθείτε στο Α΄μέρος πατήστε εδώ. 
 

Την είδηση την βρήκαμε στις 26. 5.2016 και την μεταφράσαμε από την http://www.curvemag.com/News/Hillary-Clinton-Is-A-Lesbian-1230/