4 Νοε 2016

Γιατί κατηγορούν τις γυναίκες για λεσβίες; Α'


Η κα. Hillary είναι λεσβία. 
Το έχουμε ακούσει πριν. Όπως προέκυψε το 2000, όταν έδινε αγώνα για τη Γερουσία. Η φήμη αυξήθηκε το 2008, όταν για πρώτη φορά έκανε αγώνα για την προεδρία. Το 2013, όταν οι ειδήμονες εξέφρασαν τη γνώμη ότι θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2016, η συντηρητική παρουσιάστρια talk show Glenn Beck είπε ότι θα είναι η πρώτη λεσβία στο Οβάλ Γραφείο. Τώρα, καθώς η κα. Hillary είναι η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος - ένα πρωτοποριακό επίτευγμα στην αμερικανική πολιτική και την ιστορία - αυτή η φήμη, καθώς και άλλες-οι, επιστρέφουν. 


Επειδή οι συντηρητικές-οί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το να είσαι λεσβία είναι το χειρότερο πράγμα που μια γυναίκα μπορεί να είναι. Σε συντηρητικούς κύκλους και μεταξύ του συντηρητικού εκλογικού σώματος, λεσβία = άνθρωπος-που μισεί. Και όπως κάθε αυθεντία έχει πει, η κα. Hillary χρειάζεται να κάνουμε κάτι καλύτερο ανάμεσα στο δημογραφικό των λευκών ανδρών (οι έγχρωμοι άνδρες της έχουν γυρίσει τη πλάτη).

Η Right Wing Watch, είναι ένα πρότζεκτ της ομάδας αριστερών για τον Αμερικανικό Τρόπο, είναι αφιερωμένο στην παρακολούθηση και την αποκάλυψη των δραστηριοτήτων του κινήματος της δεξιάς. Στις 18 Μαΐου η ομάδα δημοσίευσε ότι η Sandy Rios είχε ισχυριστεί πως η κα. Hillary είναι λεσβία και "αποκλίνουσα" μετά η Rios έκανε την εκπομπή της και συζήτησε επί μακρόν το θέμα.

Η Rios είναι η διευθύντρια κυβερνητικών υποθέσεων για το Σύνδεσμο της Αμερικανικής Οικογένειας, η οποία από τις ομάδες λεσβιακών δικαιωμάτων θεωρείται πως είναι μια ομάδα μίσους και αντι-λεσβιακή. Η Rios είναι επίσης πρόεδρος της Εκστρατείας Πολιτισμού, η οποία είναι αφιερωμένη στο να μάχεται εναντίον των δικαιωμάτων των αμβλώσεων, των δικαιωμάτων των λεσβιών και άλλων προοδευτικών θεμάτων. Η Rios είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει στο Fox News και φιλοξενεί καθημερινά ραδιοφωνικό talk show.

Η Rios επικεντρώθηκε με ακρίβεια λέϊζερ σε λεσβιακά θέματα. Στις 25 Μαΐου η ίδια ισχυρίστηκε ότι η διάταξη του Προέδρου Ομπάμα πως τα σχολεία θα περιλαμβάνουν τουαλέτες για τρανς χωρίς αποκλεισμούς θα κάνει "κυρίαρχη την λεσβιοσύνη". Στις 20 Μαΐου η Rios, δήλωσε πως η επιλογή του Eric Fanning, σπό τον Πρόεδρο Ομπάμα για γραμματέα του Στρατού, "δεν θα μπορούσε να οδηγήσει τους άνδρες", γιατί ο ίδιος είναι ανοιχτά γκέι. Στις 18 Μαΐου μίλησε για την κα. Hillary.

Η Right Wing Watch παρέθεσε μέσω της Rios πως: "Η κα. Hillary αγκαλιάζει κάθε σεξουαλική παρεκτροπή που μπορείτε να φανταστείτε", ξανά γεγονός που υποδηλώνει ότι η πρώην υπουργός είναι λεσβία, επειδή "έχουν υπάρξει περισσότερο από φήμες που στροβιλίζονται γύρω από τη δική της σεξουαλική ροπή πριν καν γίνει η Πρώτη κυρία». Η Rios συνέχισε, «Είναι υπέρμαχη του γάμου των λεσβιών, και εννοώ πως είναι μία ισχυρή συνήγορος. Έχει υιοθετηθεί από κάθε ριζοσπαστική ομάδα λεσβιών ακτιβιστριών στη χώρα, και από τη μεγαλύτερη από αυτές, “Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και άλλες, ειδικά στη Νέα Υόρκη. Την εγκρίνουν για έναν λόγο, ξέρετε, τις κερδίζει για έναν λόγο.

Η Rios, η οποία υποστήριξε τον πρώην χριστιανό συντηρητικό γερουσιαστή Ted Cruz (R-TX) για την προεδρία, πλέον υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, η οποία τον επικροτεί να "εκδηλωθεί δημόσια ενάντια στο γάμο των λεσβιών", η ίδια τον υποστήριξε, ως "τολμηρό" για ένα Νεοϋορκέζο, στην λεσβιακή πρωτεύουσα των ΗΠΑ Η Rios είπε, "Είμαστε σε έναν νέο κόσμο".

Η Rios μετά σταμάτησε για να πει στο ραδιοφωνικό κοινό της να απομακρύνουν τα παιδιά από το ραδιόφωνο πριν ξεκινήσει να συζητά για την "παρεκτροπή» της κα. Hillary και την «αγάπη της για τη λεσβιοσύνη».

Η κα. Hillary είναι, φυσικά, το πρώτο μέλος της κυβέρνησης Ομπάμα που μίλησε για τα δικαιώματα των λεσβιών στις 6 Δεκεμβρίου 2011 στο Palais de Nations στη Γενεύη, Ελβετία - δύο χρόνια πριν ο Πρόεδρος Ομπάμα νάχει την πολυδιαφημισμένη "εξέλιξη" σχετικά με το θέμα. Τότε η Υφυπουργός Χίλαρι έδωσε μια εξαιρετική και άνευ προηγουμένου ομιλία στην οποία είπε,
"Τώρα, προέκυψε αυτό το ζήτημα, το ξέρω, είναι ευαίσθητο για πολλές-ούς και ότι τα εμπόδια που στέκονται στο δρόμο της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των λεσβιών στηρίζονται σε βαθιά ριζωμένες προσωπικές, πολιτικές, πολιτιστικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις. Γι 'αυτό βρίσκομαι ενώπιόν σας με σεβασμό, κατανόηση και ταπεινότητα. Ακόμα κι αν η πρόοδος σε αυτό το μέτωπο δεν είναι εύκολη, δεν μπορούμε να καθυστερήσουμε να δράσουμε. Έτσι, σε αυτό το πνεύμα, θέλω να μιλήσω για τα δύσκολα και σημαντικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν από κοινού για να επιτευχθεί μια παγκόσμια συναίνεση που αναγνωρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των λεσβιών πολιτισών παντού".

Η ομιλία συνεχίζεται για κάποιο χρονικό διάστημα, λεπτομερώς στο γιατί τα δικαιώματα των λεσβιών ήταν απαραίτητα και η βαρβαρότητα που έχουν υποστεί οι λεσβίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ήταν μια ενθουσιώδης και εκπληκτική ομιλία από την Χίλαρι, η οποία ήταν τότε η δεύτερη πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο μετά τη Γερμανίδα Καγκελάριο Angela Merkel. Το κλειδί από την ομιλία της που πήρε μαζί της η κα. Hillary, το οποίο έχει ευρέως αναφερθεί ήταν το εξής: "τα δικαιώματα των λεσβιών αποτελούν ανθρώπινα δικαιώματα, και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι δικαιώματα των λεσβιών".

Ο λόγος που η κα. Hillary ήταν τόσο ανένδοτη στα δικαιώματα των λεσβιών, είναι επειδή η ίδια είναι μία κρυφή λεσβία; Η ιδέα είναι τραβηγμένη για όσες από εμάς έχουν καλύψει την κα. Hillary στις ειδήσεις κατά τη διάρκεια των ετών ή για όποια έχει διαβάσει τα απομνημονεύματά της. Ωστόσο, οι φήμες επιμένουν για δεκαετίες και έχουν τροφοδοτηθεί εν μέρει από τη σχέση της με την πολύχρονη βοηθό και έμπιστή της Huma Abedin, η οποία είναι πάντα στο πλευρό της.


Βρίσκεστε στο Α΄μέρος, για να βρεθείτε στο Β΄μέρος πατήστε εδώ


Την είδηση την βρήκαμε στις 26. 5.2016 και την μεταφράσαμε από την http://www.curvemag.com/News/Hillary-Clinton-Is-A-Lesbian-1230/