5 Μαρ 2012

Δήλωση του Δημάρχου της Τήλου προς τα ζευγάρια που σύναψαν γάμο

ΤΗΛΟΣ 3.6.2008

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αγαπητές Φίλες Ε.Β και Ο.Κ

Διεκδικούμε να ανήκουμε σε εκείνες-ους τους πολίτες του κόσμου, που σκοπός και πράξη της ζωής τους, είναι η κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως παναθρώπινες αξίες.
Διεκδικούμε επίσης να κατατασσόμεθα στην ομάδα εκείνη των ανθρώπων που χαίρεται μόνο όταν συμβάλλει στην ευτυχία των άλλων.

Διεκδικώ να ανήκω σε αυτούς στους οποίους είναι αδιανόητο να αρνηθούν σε δύο ανθρώπους, να ασκήσουν το όποιο δημοκρατικό τους δικαίωμα, εφ' όσον αυτές-οι το ζητούν και ιδιαίτερα όταν αφορά το άβατο της ιδιωτικής τους ζωής.

Για αυτούς τους λόγους πραγματοποιήσαμε αυτή την τελετή του πολιτικού σας γάμου εδώ σήμερα, και δεν μας αρκεί να σας ευχηθούμε, αλλά να απαιτούμε να είστε ευτυχισμένες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΙΦΕΡΗΣ



Περιμένουμε ακόμη το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ να βρει τις δικές του δημαρχίνες-ους να τελέσουν γάμους σε Lbtiq ζευγάρια. Μιας κι είναι εκείνο το κόμμα που για χρόνια (από το 2005) έλεγε πως ο υπάρχων νόμος για τον πολιτικό γάμο ισχύει για όλες-ους χωρίς εξαίρεση και πως το ίδιο θα κάνει πράξη τους γάμους μόλις του ζητηθεί. Το 2008 μάς είπε πως δεν είναι σε θέση να το πράξει και πως συνεχίζει να ψάχνει δικές του δημαρχίνες-ους για εκπληρώσουν αυτό που το κόμμα διακύρητε. Θυμίζουμε πως ο δήμαρχος Καισαριανής (που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ) είχε επίσης δηλώσει πως θα στείλει σχετικό ερώτημα στην νομική επιτροπή της Βουλής και πως είναι 100% ετερό.