13 Μαρ 2012

Το Ινστιντούτο Γυναικών Υπέρ της Ισότητας του Γάμου

Το Ινστιτούτο Γυναικών θεωρεί "δυνητικά προσβλητική" τη διαφήμιση της ομάδας που είναι κατά της Ισότητας του Γάμου

Το Ινστιτούτο Γυναικών αρνήθηκε να προβάλει μια διαφήμιση των αντιπάλων της Ισότητας του Γάμου, με το φόβο ότι θα προσβάλει «πολλά μέλη».

Η Daily Mail ανέφερε ότι το Ινστιντούτο Γυναικών δεν θα προβάλλει την διαφήμιση για την εκστρατεία, η οποία διοικείται από μερικές από τις πιο ενεργές αντιπάλους της Ισότητας του Γάμου στην Αγγλία.

Η ομάδα του περιοδικού του Ινστιτούτου των Γυναικών είπε πως δεν επιθυμεί να υποστηρίξει την άποψή της ομάδας που είναι ενάντια στην Ισότητα του Γάμου, ότι οι Lbtiq δεν πρέπει να είναι σε θέση να τελούν γάμους.

Η Helen Evans, διευθύντρια διαφήμισης του περιοδικού φέρεται να είπε στην ομάδα: "Είμαστε μια εθνική ΜΚΟ που κάνει εκστρατείες και η καμπάνια σας δεν ταιριάζει με κανένα από τα ψηφίσματά μας πρώτα απ 'όλα.

"Καθώς το περιοδικό WI Life είναι εθνικό, η συμμετοχή μας σε κάθε προώθηση της εκστρατείας σας θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένδειξη ... στα μέλη.

"Εμείς χαιρετίζουμε επίσης όλες τις γυναίκες στο Ινστιτούτο Γυναικών και αυτή η εκστρατεία θα μπορούσε να προσβάλει πολλά από τα μέλη μας".

Όσες θέλετε υποστηρίξτε το αίτημα-υπογραφών υπέρ της Ισότητας Γάμου, η Pink News το υποστηρίζει επίσης.


Την είδηση την βρήκαμε στι 12.3.12 και την μεταφράσαμε από την Pink News στην http://www.pinknews.co.uk/2012/03/12/womens-institute-declines-potentially-offensive-coalition-for-marriage-ad/