6 Σεπ 2010

Ο Dennis Daniel Morris επιτέθηκε σε δύο λεσβίες

Ένας άνδρας που είχε πιεί ένα κοκτέιλ βότκας και αντικαταθλιπτικά χάπια πριν επιτεθεί σε ένα λεσβιακό ζευγάρι, καταδικάστηκε σε φυλάκιση από το δικαστήριο της Δυτικής Ουαλίας, τη 1.9.10.

Ο Dennis Daniel Morris, από την Ammanford, επιτέθηκε στο λεσβιακό ζευγάρι μετά από κατηγορίες πως εκμεταλεύτηκαν την ηλικιωμένη μητέρα του.

Ο Morris ήταν ήδη υπό περιοριστικά μέτρα, όταν πλησίασε τις λεσβίες θύματα νωρίτερα αυτό το μήνα και ο 59χρονος ομολόγησε την ενοχή του στο δικαστήριο Llanelli – συν ότι χρησιμοποίησε βία κατά την συμπλοκή πριν μπει στην ιδιοκτησία τις.

Η Sian Vaughan, πολιτική αγωγή, είπε στο δικαστήριο ότι την εν λόγω νύχτα, τα θύματα και η μητέρα του κατηγορουμένου έπαιζαν χαρτιά όταν άκουσαν τον Morris να σπάει με ορμή την πόρτα.

Η μια από τις λεσβίες θύματα προσπάθησε να κλωτσήσει τον Morris στα γεννητικά όργανα, αλλά απέτυχε και στο σημείο αυτό εκείνος την έπιασε από το λαιμό φωνάζοντας και ουρλιάζοντας, ειπώθηκε στο δικαστήριο.

Μόλις οι αστυνομία έφθασε στο σημείο της επίθεσης περιόρισε τον κατηγορούμενο. Μεταξύ άλλων, τα θύματα υπέστησαν ερυθρότητα στο λαιμό και στο πρόσωπο, πονούσαν στην πλάτη και το γόνατο της μίας πρήστηκε.

Το δικαστήριο άκουσε πώς ο Morris είχε ήδη περιοριστικά μέτρα προς τις λεσβίες θύματα, όταν κατάλαβε ότι ήταν ένα 50χρονο queer ζευγάρι, ένοιωσε ότι προσπαθούσαν να αποσπάσουν χρήματα από την ανήμπορη μητέρα του.

Ο κατηγορούμενος, μοναδικός φροντιστής της μητέρας του, κατηγόρησε το ζευγάρι πως έδειχναν φιλία προς την μητέρα του μόνο όταν χρειάζονταν χρήματα.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Morris σε 5 μήνες φυλάκισης, 3 μήνες για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων και 2 μήνες για τη συμπλοκή.

Για την την κατηγορία της χρήσης βίας για να μπει στο σπίτι έλαβε άλλους 2 μήνες.


Την είδηση την βρήκαμε τη 1.9.10 και την μεταφράσαμε από το περιοδικό Diva στην http://www.divamag.co.uk/diva/update.asp#7295