2 Σεπ 2010

Ο πρώτος λεσβιακός γάμος ...στον αέρα! από την αεροπορική εταιρία SAS

Λος Άντζελες Ο πρώτος λεσβιακός γάμος ...στον αέρα!

Οι σκανδιναβικές αερογραμμές SAS σχεδιάζουν τον πρώτο λεσβιακό
γάμο στον αέρα.

Η αεροπορική εταιρία, ιδιοκτησίας από κοινού της Σουηδίας, της Δανίας και της Νορβηγίας, ανακοίνωσε ότι ευελπιστεί να φιλοξενήσει την πρώτη γαμήλια τελετή στον αέρα σε ένα αεροσκάφος της τύπου Airbus A340, το οποίο θα πραγματοποιήσει την πτήση Στοκχόλμη-Νέα Υόρκη, στις 6 Δεκεμβρίου.

Για την προσέλκυση του ενδιαφερόμενου ζευγαριού, η εταιρία έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία μέσω των ΜΜΕ υπό τον τίτλο "Love is in the air" ενθαρρύνοντας τα λεσβιακά ζευγάρια να στείλουν το προφίλ τους και να λάβουν μέρος σε σχετικό διαγωνισμό (www.flysas.com/love).

"Οι αεροπορικές εταιρίες, συμπεριλαμβανομένης της SAS, τελούν γάμους στον αέρα εδώ και δεκαετίες, αλλά αυτός θα είναι ο πρώτος λεσβιακός γάμος στον αέρα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής των εμπορικών πτήσεων της εταιρίας Ρόμπιν Κάμαρκ.

Το ζευγάρι που θα νικήσει στο διαγωνισμό θα λάβει δωρεάν εισιτήρια μετ΄επιστροφής στην business class για Νέα Υόρκη, τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, αεροπορικά εισιτήρια για το Λος Αντζελες και τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του Χόλιγουντ.

Η SAS ανακοίνωσε ότι διοργανώνει και την αμερικανική εκδοχή του διαγωνισμού όπου ένα ζευγάρι θα κερδίσει ένα "πακέτο" γάμου και μήνα του μέλιτος για τη Σουηδία.


Την είδηση την βρήκαμε στις 2.9.10 στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα στην http://www.protothema.gr/world/article/?aid=79408

Όσες ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό πατήστε εδώ