3 Ιουν 2010

Μια λεσβία αστυνομικίνα στο δικαστήριο

Μια λεσβία αστυνομικίνα παραδέχθηκε πως απείλεισε μια γυναίκα που την χλεύαζε με αντι-λεσβιακή δυσφήμηση, στην ακρόαση του δικαστηρίου χθες.

Η αστυνομικίνα Helen Cound, μία αξιωματικίνα της West Mercia Police, ήταν σε ένα πάρτι Χριστουγέννων πέρυσι στο Crown Inn, στο Hallow, κοντά στο Worcester.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Worcester News, το δικαστήριο είπε, ότι η γυναίκα έκανε "άσχετα και ενοχλητικά" σχόλια σχετικά με τη σεξουαλικότητα της συντρόφισάς της, Sharon Wallace.
Η Helen Cound, η οποία ήταν μεθυσμένη κατά τη στιγμή του συμβάντος, «οργίσθηκε και προσέβαλε λεκτικά" τη γυναίκα, είπε ο εισαγγελέας κ. Graham dono.

Ο κ. dono πρόσθεσε ότι η κα. Helen Cound απείλησε στη συνέχεια η γυναίκα με ένα άδειο μπουκάλι κρασί και συγκρατήθηκε από δύο άλλους αξιωματικούς της αστυνομίας, τον John Cooper και τον Stephen Ballard.

Το δικαστήριο άκουσε πως δάγκωσε στο χέρι τον John Cooper και κλώτσησε τον Stephen Ballard.

Η δικηγορίνα υπεράσπισης, Simon Hunker είπε πως η κα Cound ντράπηκε για τις ενέργειές της και ζήτησε βοήθεια από μια θεραπεύτρια για να αποφευχθούν μελλοντικά ξεσπάσματα.

"Αυτή είναι συνήθως η επιτομή της ηρεμίας και κατευναστική επίδραση για τις άλλες-ους», είπε, “αλλά αυτή τη φορά είχαν πιεί όλες-οι".

Η κα. Cound κατηγορήθηκε για συμπλοκή και κοινή επίθεση, αλλά αυτή μειώθηκε σε λεκτικές απειλές και απειλητική συμπεριφορά, την οποία παραδέχθηκε.

Στην 35χρονη Helen Cound , από το Droitwich, του Worcestershire, δόθηκε απαλλαγή υπό όρους και διατάχθηκε να πληρώσει 250 Λίρες Αγγλίας για τα δικαστικά έξοδα και 100 λίρες Αγγλίας ως αποζημίωση στον John Cooper.

Εκπρόσωπος της West Mercia Police είπε πως η αστυνομικίνα αναστέλλεται από την εργασία της και θα δεχτεί πειθαρχικές διαδικασίες.


Το άρθρο το βρήκαμε στις 2.6.10 και το μεταφράσαμε από την Pink News, στην http://www.pinknews.co.uk/2010/06/02/lesbian-police-officer-threatened-woman-over-homophobic-taunts/