10 Ιουν 2010

Η Anna Paquin, δηλώνει για τις αμφισεξουαλικές

Η Anna Paquin, ηθοποιός του Hollywood, είπε ότι ήταν μπερδεμένη από την φασαρία γύρω της, από την δήλωσή της ως αμφισεξουαλική.

Η σταρ της ταινιών X Men και True Blood γύρισε μια διαφήμιση τον Απρίλιο 2010 για την ΛεΠΑΤ ΜΚΟ Το True Colors Ταμείο. Σε αυτό, λέει: "Είμαι bisexual και δίνω μια βλασφημία".

Η 27χρονη, η οποία είναι μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία True Blood, Stephen Moyer, δεν είχε ποτέ αναφερθεί δημοσίως στη σεξουαλικότητά της, και ποτέ πριν δεν αναφέρθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ΜΜΕ πως συνδέεται με κάποια γυναίκα.

Αλλά η Paquin είπε στην Zap2it: «Δεν ήταν σαν να ήταν ένα μεγάλο μυστικό.
«Ήταν απλά μια αιτία ενδιαφέροντος και ιδιωτικής χρηματοδότησης.
«Δεν είμαι κάποια που ατέλειωτα μιλά για την προσωπική ζωή της, δεν υπάρχει λόγος, αλλά προφανώς, όπως κάποια που δηλώνεται ως αμφισεξουαλική, αυτά είναι τα θέματα που πραγματικά ενδιαφέρουν και ειλικρινά, δεν βλέπω γιατί όλες-οι δεν ενδιαφέρεται γι 'αυτές-ους".

Η Paquin πρόσθεσε: "Έτσι, όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω σε αυτό το πρόγραμμα υποστήριξης ήταν απλώς προφανές:«Λοιπόν, φυσικά θα το κάνω". Προφανώς ξέρω αυτή τη φωνή ενός προσώπου δεν κάνει αναγκαστικώς πολλά, αλλά ήθελα απλώς να κάνω έστω κάτι λίγο".


Το άρθρο το βρήκαμε στις 7.6.10 και το μεταφράσαμε απο την Pink News στην http://www.pinknews.co.uk/2010/06/07/anna-paquin-says-bisexuality-revelation-was-no-secret/