3 Απρ 2010

Η Βίσσυ σε lgbt φεστιβάλ

Η Βίσσυ σε lgbt φεστιβάλ!

Δεν είναι μόνο υπέρ των lgbt, αλλά θα τραγουδήσει και για... party τους! Η Aννα Βίσσυ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», θα εμφανιστεί στη Μύκονο στο πλαίσιο του Xlsior Festival και θα τραγουδήσει για τις lgbt θαυμάστριές-ες της - και όχι μόνο.

Η σούπερ σταρ δέχτηκε πριν από λίγο καιρό πρόταση από τη διοργάνωση του περιβόητου φεστιβάλ και από την αρχή την είδε πολύ θετικά. Δεν άργησε να πει το ΟΚ και τώρα οι φαν της περιμένουν πώς και πώς να την απολαύσουν ακούγοντάς τη να τραγουδάει για εκείνες-ους στο special φεστιβάλ.

Αλλωστε, είναι γνωστό ότι είναι lesbian icon και πως οι lgbt τη λατρεύουν. Τώρα ήρθε η σειρά της να ανταποδώσει την αγάπη που έχει εισπράξει. Η Αννα, άλλωστε, είναι γνωστό πως δεν έχει ταμπού. Τον χειμώνα, μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που διασκέδασε σε lgbt στέκια. Εξάλλου, όλοι θυμούνται την έξοδό της με τους χορευτές της Beyonce σε γνωστό lgbt club του Ψυρρή, μετά τη συναυλία της star της r’n’b στη χώρα μας.

Σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες, η Αννα Βίσση θα τραγουδήσει στο φεστιβάλ αυτό, που θα γίνει για δεύτερη χρονιά στο Νησί των Ανέμων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι (τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες). «Ναι, θα ήθελα πολύ να σας βοηθήσω!» είπε η Αννα στη διοργάνωση, όταν της ζήτησαν τη στήριξή της για την επιτυχία του φεστιβάλ.

Το Xlsior Festival θα είναι μια οπτικοακουστική πανδαισία με ιδιαίτερο concept. Περιλαμβάνει από μουσική, τρελά shows μέχρι χορό και… lgbt holidays. Το πρώτο τόλμημα έγινε πέρσι και διήρκησε πέντε μέρες. Τα αποτελέσματα για τη διοργάανωηση ήταν ανέλπιστα, αφού 10.000 άνθρωποι από κάθε γωνιά του κόσμου έδωσαν το παρών στο Ασπρονήσι και έκαναν ένα πενθήμερο πάρτι all day και all night long.


Φέτος λοιπόν το φεστιβάλ, δεδομένης της περσινής επιτυχίας του, θα διαρκέσει περισσότερο: εννιά μερόνυχτα! Φυσικά, προσκεκλημένες-οι θα είναι και διεθνούς φήμης DJ, οι οποίες-οι έχουν σκοπό να απογειώσουν το κέφι! Οι υπεύθυνες-οι σκέφτονται να διοργανώσουν μια αξέχαστη εμπειρία και γι’ αυτό έχουν δώσει τον τίτλο «Xlsior» (excelsior) που σημαίνει υψηλότερο ή, σε ελεύθερη απόδοση, μεγαλειώδες.


Το άρθρο το βρήκαμε στις 31.3.10 στην εφημερίδα Εσπρέσσο, στην http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=0&artid=1172378&pg=1