1 Απρ 2010

Equality Forum.com

Ένα βίντεο για το τι κόσμο θέλουμε από το Equality Forum.com, με μια καλή προσπάθεια εξισορόπισης μεταξύ λεσβιών και γκέι. Απουσιάζουν παντελώς οι αμφισεξουαλικές-οι και οι τρανς.

http://www.youtube.com/watch?v=1nNzTymlg5o


Για όλες όσες θέλετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα, διηγόμενες την δική σας ιστορία για την σχέση σας παήστε στην διεύθυνση: http://www.1138project.blogspot.com/


H Εθνική Τελετή ΛεΠΑΤ Πολιτικού Γάμου Ανακοινώθηκε!


Το Φόρουμ για την Ισότητα χαιρετίζει τα ΛεΠΑΤ ζευγάρια να επαναβεβαιώσουν τις σχέσεις τες-τους σε μια τελετή δέσμευσης-Γάμου την Κυριακή OUT! Στο The Piazza στις 2 Μάη 2010 στις 2:30 μ.μ. Η τελετή δέσμευσης-Γάμου δημιουργεί την ευαισθητοποίηση για τις 1138 ομοσπονδιακές συζυγικές παροχές που στερούνται τα ΛεΠΑΤ ζευγάρια, συμπεριλαμβανομένων των απαγορεύσεων στα ΛεΠΑΤ ζευγάρια που έχουν τελέσει νόμιμο γάμο στη Massachusetts, Vermont, Iowa, New Hampshire, Vermont, Connecticut και την Washington,

Για να εγγραφείτε, μπορείτε να επισκεφθείτε bit.ly/Project1138


Τι είναι το πρόγραμμα 1138;

Το Project 1138 έχει σχεδιαστεί ώστε να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση του κοινού έναντι των 1138 ομοσπονδιακών οικογενειακών παροχών και προστασίας, τις οποίες έχουν αρνηθεί να παραχωρήσουν στα ΛεΠΑΤ ζευγάρια, ως αποτέλεσμα της ανισότητας γάμου.


Πώς οργανώθηκε;

Στις 5 Σεπτεμβρίου, 1996, διαβιβάστηκε μια ερώτηση-αίτημα του Henry Hyde από το Κογκρέσο προς το Γενικό Λογιστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε αυτή, ρώτησε πόσα ομοσπονδιακά οφέλη εξαρτώνται από την οικογενειακή κατάσταση. Στην απάντηση, η GAO επισήμανε πως 1.049 ομοσπονδιακοί νόμοι οι οποίοι ισχύουν-εφαρμόζονται κατά το καθεστώς του γάμου. Πατήστε εδώ για να δείτε την επιστολή της 31ης Ιανουαρίου 1997 προς τον Henry Hyde.

Το 2004, ο γερουσιαστής Bill Frist ζήτησε από το GAO να ενημερώσει-επιβεβαιώσει τον αριθμό αυτό. Λόγω αλλαγών στη νομοθεσία κατά τη διάρκεια των επτά τελευταίων ετών, ο αριθμός των ομοσπονδιακών παροχών είχε αυξηθεί σε 1.138. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις 1138 παροχές.

Μοιραστείτε την ιστορία σας!
Για περισσότερο από χίλιους λόγους, η σχέση ΣΑΣ αξίζει την ίση μεταχείριση βάσει του νόμου.

Πάρτε θέση εναντίον της ανισότητας του γάμου και μοιραστείτε την ιστορία σας.

Δηλώστε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ισότητας στο blog Φόρουμ 1138 και μοιραστείτε σχόλιά σας με τις ιστορίες των σχέσεων σας.

Παρακαλώ στείλτε e-mail στο Chip Alfred για να μοιραστείτε την ιστορία σας!

Προς: chip@equalityforum.com

Θέμα: Μοιραστείτε την ιστορία σας

Γράμμα-σχόλιο: Εκτός από την ιστορία σας, παρακαλούμε να μας δώσετε τα ονόματα σας, καθώς και μια φωτογραφία!