3 Μαρ 2011

Η λεσβία Lora Hirschberg φίλησε την σύζυγό της στην απονομή των Όσκαρ

Εκείνη κέρδισε Όσκαρ και ... φιλά τη σύζυγό της

Σε μια τελετή μάλλον βαρετή (και μάλλον απογοητευτική από λεσβιακής πλευράς), μπορέσαμε να δούμε ένα φιλί μεταξύ κοριτσιών όπου την μετέτρεψε σε απονομή βραβείων. Δείτε την φωτογραφία.

Τη νύχτα της Κυριακής 27 προς Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, υποστηρίκτριες του "Όλα πάνε καλά, Τα παιδιά είναι εντάξει" (η οποία βγαίνει σε DVD), απογοητεύτηκαν: παρά τις 4 υποψηφιότητες της, η ταινία με τις λεσβίες μαμάδες δεν κέρδισε τελικά κανένα Όσκαρ. Αλλά μια λεσβία ηθοποιός, αντίστοιχα έλαβε το αγαλματίδιο του βραβείου.

Ήταν η Lora Hirschberg, με τους συνεργάτες της Gary Α. Rizzo και Ed Novick για την ταινία Inception-Έναρξη. Στην κατηγορία «καλύτερο μείγμα". Είναι λιγότερο λαμπερή, πράγματι! Αλλά ... υπό την έννοια της ορατότητας αυτό μετράει πάρα πολύ. Πράγματι, αμέσως μετά την αναγγελία της βράβευσής της, και ενώ όλες οι κάμερες ήταν πάνω της, η νικήτρια γύρισε και φίλησε τη σύζυγό της.

Μόλις ανέβηκε στη σκηνή, και για να βεβαιωθεί ότι όλες-οι είχαν καταλάβει, ο Gary Α. Rizzo πρόσθεσε, παραλαμβάνοντας την ομαδική βράβευση:
"Ευχαριστούμε τις οικογένειές μας και τις υπέροχες συζύγους μας, Susan, η Laura και Jennifer".

Μια σύντομη καλοδεχούμενη στιγμή ορατότητας μετέτρεψε τη τελετή , σε
απονομή βραβείων υψηλής θέασης από πολλές υπερατλαντικά.

Όσες θέλετε να παρακολουθήσετε το βίντεο πατήστε εδώ


Την είδηση (και την φωτογραφία) την βρήκαμε την 1.3.11 και την μεταφράσαμε από το περιοδικό Tetu γραμμένη από την Rossel Emma, στην http://www.tetu.com/actualites/international/video-elle-gagne-un-oscar-et-embrasse-sa-femme-18949