10 Μαρ 2010

Η πρώτη λεσβιακή σχέση στις Νοικοκυρές σε Απόγνωση

Η κωμωδία των ΗΠΑ, Desperate Housewives αποκτά την πρώτη λεσβιακή σχέση της.

Η Katherine Mayfair θα παρασυρθεί από τη νέα συγκατοίκισά της, αφ' ότου ονειρεύηκε να κοιμηθεί μαζί της.

Η Katherine, που παίζει η Dana Delaney, ανακαλύπτει ότι η νέα της φίλη είναι στριπτιζέζ και το ζευγάρι πάει εκδρομή έξω από την πόλη, προσποιούνται ότι είναι λεσβίες για να αποφύγουν το φλέρτ των ανδρών.

Αλλά σε επόμενο επεισόδιο, παρασύρονται και καταλήγουν στο κρεβάτι μαζί.

Οι ερωτικές σκηνές ακολουθούν την συνέχεια του ονείρου, στο οποίο η Katherine φαντάζεται να γδύνει την Robin, που το ρόλο παίζει η Julie Benz.

Οι Νοικοκυρές Σε Απόγνωση είχε αρκετούς γκέι χαρακτήρες, αλλά αυτή είναι η πρώτη λεσβιακή σχέση για στη σειρά.

Πέρυσι, η Gabrielle (Eva Longoria) και η Susan (Teri Hatcher) σφράγισαν τα χείλη τες μετά την έκπληξη της Susan για τον θαυμασμό της για ένα τεχνίτη.

Η Benz δήλωσε: «Με όλα τα κορίτσια είναι τόσο διασκεδαστική η συνεργασία και με έχουν υποδεχτεί με ανοικτές αγκάλες. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που υπάρχει ένας τέτοιος βόμβος-συζήτηση για το χαρακτήρα της σχέσης μου με την Dana».

Η ίδια πρόσθεσε ότι οι σκηνές του έρωτα ήταν "πολύ όμορφες και ήταν τόσο διασκεδαστική η κινηματογράφιση".

Ο ηθποιός John Barrowman είπε ότι θα εμφανιστεί σε πέντε επεισόδια, προσθέτοντας: «Έχω ενημερωθεί από την Marc [Cherry, η συγγράφισσα της σειράς Νοικοκυρές Σε Απόγνωση] ότι η λεσβιακή σχέση θα επηρεάσει τις γυναίκες με κάποιο τρόπο».


Το άρθρο το βρήκαμε στις 3.3.10 και το μεταφράσαμε, από την Pink News στην http://www.pinknews.co.uk/2010/03/03/lesbian-love-scenes-for-desperate-housewives/