30 Αυγ 2009

Λεσβία η Κοντολίζα Ράις

"Κοντολίζα, είσαι τελικά λεσβία";

Το άκουσε, το ξανάκουσε και είπε να ρωτήσει, για να το διασταυρώσει.

Ο Τζορτζ Μπους έπιασε την Κοντολίζα Ράις-Condoleezza Rice και, χωρίς περιστροφές ή τακτ, τη ρώτησε ευθέως αν είναι λεσβία.

Η Κόντι, δεξί του χέρι και -σύμφωνα με πολλά αμερικανικά μέσα- ερωμένη του Αμερικανού προέδρου, με βάση πηγές του Λευκού Οίκου, αρχικά έδειξε να αιφνιδιάζεται από την ερώτηση, αλλά έσπευσε να απαντήσει κάθετα «όχι»!

Η παραφιλολογία για τον σεξουαλικό προσανατολισμό της Κοντολίζα Ράις, που δεν είναι καινούργια ιστορία αναζωπυρώθηκε το τελευταίο διάστημα με αφορμή το βιβλίο «The Confidante: Condoleezza Rice and the Creation of the Bush Legacy», όπου μεταξύ άλλων περιγράφεται πώς η στενή συνεργάτης του Μπους αγόρασε ένα σπίτι μαζί με μια άλλη ανύπαντρη γυναίκα, την παραγωγό ντοκιμαντέρ Ράντι Μπιν, το 1988.
Μάλιστα, γι’ αυτή την αγορά μεσολάβησε η ανοιχτά δηλωμένη λεσβία καθηγήτρια του πανεπιστημίου του Στάνφορντ, Κόιτ Ντ. Μπλάκερ
.

Οπως επισημαίνει σε κάποιο σημείο του βιβλίου ο συγγραφέας του Γκλεν Κέσλερ, η Ράντι Μπιν φέρεται να λέει ότι η Κοντολίζα για χάρη της «θα έπεφτε και στις ρόδες φορτηγού».

Ωστόσο, σε συνέντευξή του ο Κέσλερ παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις ότι η Κοντολίζα Ράις είναι λεσβία, ωστόσο υπογραμμίζει -όπως και πολλές-οι bloggers που φιλοξενούν το περιεχόμενο του βιβλίου- ότι η απόφασή της να μείνει κάτω από την ίδια στέγη με μία γυναίκα είναι αρκετή για να εγείρει ερωτηματικά και να τροφοδοτήσει τη φημολογία.

Το άρθρο το βρήκαμε στις 5.10.07 στην εφημερίδα Εσπρέσσο, γραμμένο από την Κ. Νικολοπούλου στην http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=0&artid=456879&pg=3