20 Σεπ 2008

Ξυπνήστε τους!

Ξυπνήστε τους από τον μακάριο ύπνο τους!

Οι παπά-… δεν μας φτάνει που μας πολεμούν φανερά το κάνουν και υπόγεια με θρησκευτικούς αφορισμούς ύβρεις και κατάρες Ο λόγος των παπά-… έχει την «απόλυτη» αλήθεια και ο κόσμος ξεκινά και τελειώνει με τις γραφές.
Ο σκοταδισμός τους είναι εκπληκτικός. Συχνά ακούμε για διαστροφή ή παρά φύση αλλά κανένα από τα θρησκευτικά κείμενα δεν αναφέρει για τις λεσβίες και τους γκέι τα όσα μας καταλογίζουν. Με ευκολία χρησιμοποιούν όρους απαξιωτικούς και υβριστικούς κι αυτό γιατί ο νόμος 927/1979 επονομαζόμενος αντιρατσιστικός, δεν περιλαμβάνει-προστατεύει τον σεξουαλικό προσανατολισμό.
Μιλούν γενικά και δεν έχουν τίποτε με τα πρόσωπα, όχι βέβαια από μεγαλοθυμία αλλά γνωρίζουν πως θα τους έρθει μήνυση από το όποιο πρόσωπο θίξουν κι άντε μετά να δικαιωθούν.
Συνεχίζουν λοιπόν τον ρατσισμό-μίσος τους ανενόχλητοι με τις ευλογίες της μειοψηφίας τους ακόμη και μέσα στην εκκλησία. Υποκρίνονται πως όλα σε αυτό τον πλανήτη λειτουργούν κατά πως εκείνοι δηλώνουν και στην περίπτωση που δεχτούν πως τα πράγματα δεν είναι έτσι, επιμένουν πως μόνο μέσω αυτών θα σωθούμε. Μας θέλουν πίσω από πόρτες και θάμνους κρυμμένες-ους και χωρίς δικαιώματα.
Το αυτονόητο πως οι κάθε παπα- …. μπορούν να βγαίνουν και να μην τους σταματούν οι δημοσιογραφίνες-οι είναι γιατί ενδόμυχα είναι αναγνωρισμένη εξουσία τους πάνω σε όλες-όλους. Ακόμη και αν δεν συμφωνούν με όσα λένε οι παπα-… δεν τους σταματούν ή όταν το κάνουν είναι με ηπιότητα και απολογούμενες-οι. Οι δημοσιγραφίνες-οι δεν αντιτίθενται στις βλακείες των παπά-… και όλες όλοι είναι χριστιανές-οι, πιστεύουν, έκαναν ή θα κάνουν θρησκευτικό γάμο κλπ.
Οι παπα-… με την σειρά τους θα μας κάνουν καλά με την εξομολόγηση και κυρίως με την μετάνοια. Δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει ήδη εδώ και πάρα πολλά χρόνια πει, ότι ο λεσβιασμός και η ομοφυλοφιλία δεν είναι νόσος αλλά μια ακόμη μορφή της σεξουαλικότητας.
Δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως σεξουαλικότητα δεν είναι μόνο η αναπαραγωγή αλλά και πως αν θελήσουμε να αναπαράξουμε δεν θα ρωτηθούν και πως ο πολιτικός γάμος είναι πραγματικότητα από το 1982 και τέλος, ακόμη πιστεύουν πως κρατούν το νόμο στα χέρια τους.
Το 75,7% είναι ενάντιο στην συμπεριφορά τους και παρόλο το υβρεολόγιο το σεξισμό τον ρατσισμό και την εξουσία τους το 46,1% λέει ναι, στο πολιτικό γάμο και για μας. Ο φανατικός παροξυσμός τους δεν περνά τα όρια των πιστών τες-ους και δεν μπορεί να είναι όπλο τους απέναντι σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα
Εκτός από την αποστήθιση της γραφής ας διαβάσουν τουλάχιστον καμιά εφημερίδα, ίσως έτσι βγουν από το λήθαργό τους.


Το άρθρο γράφτηκε από την Ευαγγελία Βλάμη και δημοσιεύθηκε στις 12.4.2008 στο ηλεκτρονικό περιοδικό Qαλιαρντό.