4 Φεβ 2013

Diane Kruger: "Θα προτιμούσα μια λεσβία μητέρα από έναν αλκοολικό πατέρα"


Diane Kruger: "Θα προτιμούσα μια λεσβία μητέρα παρά έναν αλκοολικό πατέρα" 

Ο σχεδιαστής μόδας Karl Lagerfeld και η ηθοποιός Diane Kruger, συναντήθηκαν στο τηλεοπτικό κανάλι RTL για την 50η επέτειο της γαλλο-γερμανικής φιλίας, υπερασπίστηκαν το σχέδιο της κυβέρνησης για την ισότητα του γάμου. 

Μια φωτογραφία και μια εμπιστοσύνη 

Ο Karl Lagerfeld δημιούργησε μια παρουσίαση στις 21.1.13 και με αυτό τον τρόπο υπερασπίστηκε ανοιχτά το σχέδιο της κυβέρνησης, έντυσε δύο γυναίκες ως νύφες, μαζί με ένα παιδί

"Δεν καταλαβαίνω καν αυτή η συζήτηση στη Γαλλία από το 1904 η εκκλησία και το κράτος είναι ξεχωριστά", είπε ο σχεδιαστής στο RTL. 

"Γιατί οι γυναίκες που ζουν μαζί δεν μπορούν να έχουν την ίδια ασφάλεια όπως η παντρεμένες;" 

Στη συνέχεια ο Karl Lagerfeld, δήλωσε ωστόσο, «λιγότερο ενθουσιώδης» για τον έλεγχο του πατέρα των παιδιών μιάς γυναίκας". 

Η Diane Kruger από την πλευρά της μίλησε για την προσωπική της κατάσταση με σκληρά λόγια. «Εγώ θα προτιμούσα μια λεσβία μητέρα επειδή πέρασα την παιδική μου ηλικία με έναν αλκοολικό πατέρα», είπε η ηθοποιός. 


Την είδηση την βρήκαμε στις 22.1.13 και την μεταφράσαμε από την rtl.fr στην http://www.rtl.fr/actualites/culture-loisirs/people/article/diane-kruger-j-aurais-prefere-avoir-une-mere-lesbienne-qu-un-pere-alcoolique-7757225903