23 Ιαν 2011

Η λεσβία Rebecca Drysdale τραγουδά "It Gets Better"

Ην.Πολιτείες μια κωμικός μαγνητοσκόπησε βίντεο και τραγουδά τους δικούς της μελοποιημένους στίχους για την εκστρατεία It Gets Better

Ην. Πολιτείες η κωμικός Rebecca Drysdale έχει κυκλοφορήσει ένα τραγούδι και βίντεο για την Εκστρατεία των Ην. Πολιτειών "Γίνεται Καλύτερο" μετά από ένα κύμα αυτοκτονιών queer εφήβων.

Κατέβασε στο You Tube και το iTunes ονόματα διασημοτήτων queer όπως της Jane Lynch, του Boy George, της Jodie Foster και του τρανς γιού της Cher, Chaz Bono.

Η Drysdale τραγουδά, "Γίνεται καλύτερα: αν είσαι λεσβία ή αμφισεξουαλική ή κάτι ανάμεσα, δεν υπάρχουν κάποιοι που να είναι πιο άθλιοι-μικροπρεπείς από ένα μάτσο μαλάκες εφήβους.

"Αυτοί οι μαλάκες είναι οι πρώτοι άνθρωποι που σύντομα θα ξεχάσεις. Όταν ζήσεις την ζωή σου και μάθεις πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει".

Καθώς έχει το ρόλο της εκτίμησης, η Drysdale θυμίζει στις θεάτριες ότι "το σχολείο τελειώνει".

Το βίντεο εντάσσεται στην Εκστρατεία από βίντεο που εμπνεύστηκαν και άλλες queer διασημότητες καθώς και άλλες Lgbtiq πολίτισες από όλη την υφήλιο.

Όσες θέλετε μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι και να δείτε το βίντεο εδώ


Την είδηση την βρήκαμε στις 13.1.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine uk στην http://www.divamag.co.uk/diva/update.asp#7878