23 Ιαν 2011

Λεσβοφοβική επίθεση σε ανθοπωλείο

Η επιχείρηση ενός λεσβιακού ζευγαριού κάηκε από ύποπτη εμπρηστική επίθεση

Νέα Ζηλανδία η αστυνομία ερευνά εμπρηστική επίθεση που κατέστρεψε την επιχείρηση ενός λεσβιακού ζευγαριού.

Το ανθοπωλείο "Ανθισμένοι Βολβοί" στην πόλη Northland κατά την επικεφαλής της αστυνομίας Manhawhai πυρπολήθηκε επτά ημέρες αφότου κατέστρεψαν την βιτρίνα με λεσβοφοβικό γκράφιτι.

Οι ιδιοκτήτριες Lindsay Curnow και Juliet Leigh δέχτηκαν επίσης βανδαλισμούς στο σπίτι και το αυτοκίνητό τις μερικές ημέρες πριν.

Από τις λεσβίες επιχειρηματίες στάλθηκε ένα μήνυμα στην πελατεία τις λέγοντας: "Εξετάζουμε αν έχουμε την ενέργεια ή την καρδιά να συνεχίσουμε ξανά το 2012"

Ο ιδιωτικός αστυνομικός John Gilbert του Rodney CIB ζήτησε τη δημόσια βοήθεια για την επίλυση του εγκλήματος, λέγοντας ότι η αστυνομία δεν έχει ύποπτες-ους στο στάδιο αυτό και οι λεσβίες ιδιοκτήτριες της επιχείρησης δεν γνωρίζουν κάποια-ον που θα προέβαινε σε τέτοιες ενέργειες.

"Δεν μπορούν να ορίσουν κάποια-ον που πιθανά να έχει δημιουργήσει αυτά τα προβλήματα ή θα μπορούσε να τις προκαλέσει τόση καταστροφή", είπε ο ντετέκτιβ Gilber.

"Προφανώς πρόκειται για μια πραγματική ανησυχία πως κάποια-ος στην κοινότητα θα μπορούσε να το πράξει. Είναι μια αρκετά φρικτή συμπεριφορά".


Την είδηση την βρήκαμε στις 20.1.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine uk στην http://www.divamag.co.uk/diva/update.asp#7878