22 Ιαν 2011

Οι λεσβίες Ingrid Sischy και Sandy Brant νονές του Zachary

Ο Elton John έδωσε τα ονόματα του λεσβιακού ζευγαριού που θα γίνουν νονές του μωρού

Ο Sir Elton John και ο σύζυγός του David Furnish έδωσαν το όνομα του ζευγαριού των λεσβιών που θα είναι που θα είναι οι νονές του γιού τους, Zachary.
Η εκδότρια περιοδικού Ingrid Sischy και η συντρόφισά της, Sandy Brant, θα είναι οι νονές για το μωρό, που γεννήθηκε με παρένθετη μητέρα την ημέρα των Χριστουγέννων.

Η 58χρονη Sischy ήταν στο παρελθόν η συντάκτρια της συνέντευξης του περιοδικού του Andy Warhol. Η συντρόφισά της, Brant, υπήρξε παντρεμένη με τον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Peter Brant.

Ένας στενός φίλος του John είπε στην Daily Mail: "Η Ingrid είναι για χρόνια πολύ καλή φίλη και με τους δύο. Κάνουν διακοπές στην Αφρική μαζί κάθε χρονιά και πέρασαν μαζί τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Los Angeles.

"Η Ingrid και η Sandy είναι δύο από τις πιο αυθεντικές ανθρώπους τις οποίες γνωρίζουν. Ήταν ανάμεσα σε μια χούφτα ανθρώπων στις οποίες ο Elton εμπιστεύτικε τις λεπτομέρειες της παρένθετης εγκυμοσύνης.

"Ο Zachary σημαίνει τα πάντα για τον Elton και τον David και έχουν επιλέξει την Ingrid και την Sandy ως νονές για την παραδοσιακή αιτία: να ασχοληθούν με την ευημερία του παιδιού σε περίπτωση που κάτι θα τους συμβεί"


Την είδηση την βρήκαμε στις 10.1.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine uk στην http://www.divamag.co.uk/diva/update.asp#7878