27 Νοε 2010

Ο δικαστής Rehyansky υποστηρίζει το διορθωτικό βιασμό των λεσβιών

Δικαστής των Ην. Πολιτειών λέει ότι λεσβίες μπορούν να «θεραπευτούν» από άνδρες στρατιώτες


Ένας Αμερικανός δικαστής κατηγορήθηκε ότι υποστηρίζει τον διορθωτικό βιασμό των λεσβιών.

Ο Joe Rehyansky, ένας δικαστής μερικής απασχόλησης και βετεράνος του Βιετνάμ, έγραψε στη συντηρητική ιστοσελίδα ειδήσεων The Daily Caller ότι οι λεσβίες θα πρέπει να επιτρέπεται να υπηρετούν στον στρατό, διότι οι ετερό στρατιώτες θα μπορούσαν να τις "μεταστρέψουν".

Η Daily Caller απέσυρε γρήγορα μερικές από τις παρατηρήσεις του, αλλά όχι
πριν αυτές αναπαραχθούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Ο κ. Rehyansky, της Hamilton County, Tennessee, υποστήριξε ότι οι άνδρες είναι από τη φύση περισσότερο αχαλίνωτοι σεξουαλικά από τις γυναίκες και "έτυχε στους άνδρες να ανεβαίνουν στα δέντρα και να καθαρίζουν τις σπηλιές ψάχνοντας, όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες να υποτάξουν και να τις αφήσουν έγκυες - μια σκληρή δουλειά, αλλά κάποιος έπρεπε να την κάνει".

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι το «σεξ χωρίς διακρίσεις» των γκέι, σε συνδυασμό με τον ιό HIV, θα προσφέρει "τη δυνατότητα για καταστροφικές συνέπειες στην υγεία", αν οι γκέι έχουν τη δυνατότητα να υπηρετήσουν ανοιχτά στις ένοπλες δυνάμεις.

"Οι Lgbtiq διαδίδουν την ασθένεια σε ρυθμό εντελώς δυσανάλογο προς τους
αριθμούς του πληθυσμού μας και θα πρέπει να εξαιρεθούν από τις ένοπλες δυνάμεις", υποστήριξε.

Και συνέχισε: "Δεν θα πρέπει η συντριπτική πλειοψηφία στρατιωτών-μαχητών, οι οποίοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της χώρας, να γλιτώσουν την ταπείνωση του ντους με άλλους άνδρες όπου επίτυγχάνεται άσεμνη απόλαυση από τα βλέμματα στα ευλύγιστα γυμνά σώματα, και κάποιοι μπορεί να δελεαστούν και να αναζητήσουν περισσότερα από το να κοιτούν απλώς;"

Οι λεσβίες στις ένοπλες δυνάμεις, που επαινέθηκαν από τον Rehyansky για "τις ιατρικές και τις διοικητικές ειδικότητες τις", θα πρέπει να επιτραπεί να υπηρετούν, επειδή έχουν προφανώς χαμηλά σεξουαλικά κίνητρα.

Το τελευταίο επιχείρημα του, το οποίο έχει πλέον αποσυρθεί από την Daily Caller,
είχε ως εξής: "Η πρότασή μου θα απαλλάξει την λεσβιακή κοινότητά μας από ένα τμήμα της δίνοντας την ευκαιρία στους πεζονάυτες μας να μεταστρέψουν τις λεσβίες σε ετερό".

Ο Rehyansky κατηγορήθηκε ότι υποστηρίζει το διορθωτικό βιασμό των λεσβιών από σχολιάστριες.

Η Blogger Amanda Hess υπογράμησε σαρδόνια: "Όταν όλες οι λεσβίες είναι εύκολα προσβάσιμες σε ένα τόπο, μια στρατιά από ετερό τύπους θα τις μεταστρέψουν όλες σε ετερό, προφανώς μέσω της εδώ και χρόνια δοκιμασμένης τακτικής να καθυπότασουν και να αφήνουν τις γυναίκες έγκυες παρά τη θέλησή τις".


Την είδηση την βρήκαμε στις 26.11.10 και την μεταφράσαμε από την Pink News γραμμένη από την Geen Jessica στην
http://www.pinknews.co.uk/2010/11/26/us-judge-says-lesbians-can-be-cured-by-male-soldiers/