7 Νοε 2010

Ο Βοο μεταμφιέστηκε σε Δάφνη

Μητέρα υπερασπίστηκε την φορεσιά του 5χρονου γιού της στο Διαδίκτυο.

Μια μητέρα από το Missouri “χτυπήθκε” στο διαδίκτυο αφ' ότου υπερασπίστηκε εγγράφως την απόφασή της να επιτρέψει στον 5χρονο γιό της να φορέσει φόρεμα για τις αποκριές.

Η Sarah, η οποία γράφει στο Νerdy Apple Bottom Blog και λέει πως είναι “αστυνομικίνα”, ανταπέδωσε το “χτύπημα” απέναντι στην κριτική, που τις είπαν δεν έπρεπε να αφήσει τον «Boo» να φορέσει φόρεμα ενός κοριτσιού και είπε ότι δεν θα νοιαζόταν αν όταν μεγαλώσει ο γιός της θα είναι τρανς ή γκέι.

Είπε πως ο 5χρονος γιός της την παρακάλεσε να του επιτρέψει να ντυθεί ως Δάφνη από Scooby Doo για φέτος για μια γιορτή προσχολικής ηλικίας.
Η μόνη της ανησυχία ήταν αν θα άλλαζε γνώμη για την στολή, ενόσω η ίδια είχε ήδη παραγγείλει την στολή, όπως τα πεντάχρονα συνηθίζουν να κάνουν.

Αλλά αφότου δέχτηκε κριτική από άλλες γονείς στο σχολείο Ζώνη της Αγίας Γραφής-Bible-belt, έγραψε: «Είναι ή δεν είναι τρανς, γκέι. Δε με νοιάζει.Παραμένει γιός μου. Αυτός είναι μόλις πέντε ετών. Εγώ είμαι η μητέρα του. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με κάτι από τα παραπάνω, δεν θέλω να να σας ξέρω".

Ο Boo, ο οποίος «ξετρελάθηκε» από τον ενθουσιασμό όταν έφθασε το κοστούμι, που φόρεσε στη Halloween Party όπου οι φίλες του δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τα πολύχρωμα ρούχα.

Ωστόσο, η φορεσιά, συμπληρονόταν, από μια περούκα, ένα ροζ φόρεμα και μπότες, τράβηξε την αρνητική προσοχή άλλων γονέων.

Στο blog της, η Sarah εξιστόρησε πώς τρεις γονείς σοκαρίστηκαν και αηδίασαν που επέτρεψε στον γιό της να ντυθεί σαν κορίτσι.

Της είπαν ότι δεν θα έπρεπε να του " επιτρέψει " να φορέσει το κοστούμι, μιάς και τα άλλα παιδιά θα ήταν σκληρά και θα γελούσαν μαζί του.
.
Ο Boo προφανώς και δεν αντιμετωπίστηκε έτσι.

"Πρώτον, τι γελοία οπτική. Δεύτερον, αν ο γιος μου είναι τρανς ή γκέι, ΕΝΤΑΞΕΙ. Δεν θα τον αγάπώ λιγότερο. Τρίτον, δεν ανησυχώ πως ο γιός σας θα μεγαλώσει για να γίνει ένας πραγματικός ninja, σταματήστε λοιπόν".


Την είδηση την βρήκαμε στις 5.11.10 και την μεταφράσαμε από την Pink News γραμμένη από την Jessica Geen στην http://www.pinknews.co.uk/2010/11/05/mums-defence-of-cross-dressing-5-year-old-becomes-internet-hit/

Στην φωτογραφία ο Βοο μεταμφιεσμένος σε Δάφνη