16 Μαΐ 2012

Νέα οδηγός για λεσβίες, αμφισεξουαλικές και τρανς γυναίκες στην Yorkshire


Διαδικτυακός οδηγός ξεκίνησε για λεσβίες και αμφισεξουαλικές στη Yorkshire

Η νέα ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση και τα γεγονότα θα χρησιμεύσει για τους ντόπιες και τις επισκέπτριες της περιοχής

“Η Άλλη Οδηγός”, που ξεκίνησε στις 7 Μαΐου και πρόσφατα έχει ξεπεράσει ορισμένα τεχνικά ζητήματα, μεταφέρει λεπτομέρειες για κλαμπ και μπαρ, κοινωνικές και υποστηρικτικές ομάδες, καταλύματα, εστιατόρια και πολλά άλλα.

Η Kathryn Loftus, εκδότρια και διευθύντρια της Άλλης Οδηγού, δήλωσε: "Η Άλλη Οδηγός στοχεύει να είναι μια ματιά, συνολικών δράσεων που παρέχονται για τις λεσβίες, τις αμφισεξουαλικές και των τρανς γυναίκες με ένα ευρύ φάσμα συνεχούς ενημερωμέρωσης πληροφοριών σχετικά με κοινωνικές δραστηριότητες, δίκτυα υποστήριξης και εκδηλώσεις".

Εξηγώντας το όνομα της Οδηγού της, είπε: Ο όρος “Άλλη” έχει ως στόχο να διεκδικήσει εκ νέου τη διαφορά μας και να τονίσει ότι οι λεσβίες, αμφισεξουαλικές και τρανς γυναίκες έχουν πολύ συχνά αναφερθεί και αναφέρονται ως “άλλη” ως κάτι άλλο από τη νόρμα της κοινωνίας".

Η ομάδα πίσω από την Άλλη Οδηγό θα έχουν περίπτερα στις εκδηλώσεις της Pride 2012 στις γύρω περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Bradford Pride το Σάββατο 26 Μαΐου, της Calderdale Pride το Σάββατο 16 Ιουνίου, στο πικ-νικ της Huddersfield την Κυριακή 22 Ιουλίου και στην Leeds Pride την Κυριακή, 5 Αυγούστου.

Μπορείτε να βρείτε την οδηγό στην www.theotherguide.org.


Την είδηση την βρήκαμε στις 15.5.12 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην http://www.divamag.co.uk/category/news/online-guide-launched-for-gay-and-bi-women-in-yorkshire.aspx