3 Μαΐ 2012

Αηδιαστικό! Έλληνας Υπουργός διαπομπεύει θετικές στο AIDS εκδιδόμενες


Αυτές οι γυναίκες είναι εκδιδόμενες - και όλες φέρουν τον ιό HIV, ή ήδη πάσχουν από AIDS (Σχόλιο της εφημερίδας κάτω από την φωτογραφία)


Αθήνα - Τα πρόσωπά τις έχουν καταγραφεί, και φαίνονται άρρωστες.
Από χθες, όλη η Ελλάδα γνωρίζει: Οι γυναίκες αυτές είναι θετικές στον ιό HIV!

Βρώμικη εκστρατεία στη χώρα που είναι σε πτώχευση: Λίγες μέρες πριν τις εκλογές την Κυριακή, παρουσιάστηκαν εκδιδόμενες από την αστυνομία και εμφανίζονται στα δημόσια μέσα ενημέρωσης σε διαπόμπευση.

Ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπερασπίστηκε τη δράση του στην τηλεόραση: "Η δημοσίευση των φωτογραφιών είναι νόμιμη, Οι άνδρες που είχαν σεξουαλικές σχέσεις με εκδιδόμενες θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο".
Θα εκλεγεί ο Υπουργός μέσω της καταφυγής στην καταστολή στη τελική ευθεία των εκλογικών ψήφων;

Ενώ κατά τη διάρκεια πολλών ετών τώρα στην Αθήνα, δεν έγινε σχεδόν τίποτα για την παράνομη πορνεία, υπήρξε ξαφνικά η επιδρομή στην περιοχή κόκκινου φωτός. Η πορνεία στην Ελλάδα επιτρέπεται μόνο σε "εγκεκριμένες εγκαταστάσεις" αλλά η παράνομη πορνεία συχνά παραβλέπεται.

Η αστυνομία συνέλαβε κατά τη διάρκεια της επιδρομής περισσότερες από 100 παράνομες εκδιδόμενες καθορίζοντας πως δώδεκα από αυτές βρέθηκαν θετικές στον HIV. Τότε οι φωτογραφίες αυτών των γυναικών αναρτήθηκαν μαζί, με τα ονόματα και τις διευθύνσεις στην ιστοσελίδα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή, είχαν προηγουμένως ομολόγησει ότι είχαν σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη με εκατοντάδες άνδρες. Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν εκτενώς την υπόθεση, η εφημερίδα «Δημοκρατία» είχε ως τίτλο κάτω από τη φωτογραφία των γυναικών: «Αυτές είναι οι 12 βόμβες του AIDS".
Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος εξήρε την καταστολή της παράνομης πορνείας: "Πάντα έλεγα ότι υπάρχουν αυτοί οι κίνδυνοι του ιού HIV στην Ελλάδα. Η περίπτωση αυτή δείχνει ότι είχα δίκιο".

Οι επικρίτριες κατηγορούν την κυβέρνηση για το αντίθετο, πως έχει διατάξει την έφοδο για πολιτικούς λόγους, λίγο πριν από τις εκλογές. Ο Γιώργος Τζογόπουλος από το διάσημο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής "ΕΛΙΑΜΕΠ" είπε στην Bild: "Είναι προφανές ότι πρόκειται για ψηφοθηρικές αιτίες. Με μια σκληρή πολιτική η κυβέρνηση θέλει να δείξει λίγο πριν τις εκλογές ότι κάνει κάτι και στην Αθήνα, ώστε να εκαθαριστεί". Η αντιπολίτευση πρέπει να περάσει στην αντεπίθεση".

Τα τωρινά κυβερνώντα κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φοβούνται να ανακαλέσουν. Σήμερα κερδίζουν στις δημοσκοπήσεις, κυρίως οι φωνές των δεξιών λαϊκιστικών κομμάτων που επικρίνουν την παραμέληση της χώρας και δημιουργούν μια τάση κατά των μεταναστριών.


Την είδηση (και την φωτογραφία της αστυνομίας) την βρήκαμε στις 3.4.12 και την μεταφράσαμε από την εφημερίδα Bild.de γραμμένη από τον Paul Ronzheimer στην http://www.bild.de/news/ausland/aids/griechen-minister-stellt-aids-huren-an-den-pranger-23944658.bild.html