29 Μαΐ 2012

Βραδιά κωμωδίας στο Candybar


Το να παρακολουθείς τη διάλυση της σχέσης με την πρώην συντρόφισά σας με πολλά αστεία - σε δημόσιο χώρο - είναι μια νέα εμπειρία ...

Παρακολουθώντας την πρώην συντρόφισά σας να αστειεύεται σκληρά για τη διάλυση της σχέσης σας σε δημόσιους χώρους, σε μια σκηνή δεν είναι ο πιο ορθόδοξος τρόπος να έχουμε μια καλή βραδιά διασκέδαση. Αλλά καθώς οι περισσότερες από τις νύχτες που πέρασα στο Candy μπαρ ήταν αρκετά κωμικές, ήμουν αισιόδοξη.

Η διευθύνουσα Juliet Stephens αλληλεπίδρασε όμορφα με το κοινό και από τη στιγμή που η πρώτη πράξη ήταν, κάτι που δεν περίμενα, μια μάλλον δημόσια ανατομία μιας αποτυχημένης σχέσης, ήταν αρκετά χαλαρωτική. Ευτυχώς, στη πρώτη πράξη, η Suzi Ruffell ήταν η προαναφερθείσα πρώην συντρόφισα, ώστε τουλάχιστον ο πόνος ήταν πιθανό να έχει τελειώσει νωρίτερα και δεν είχα πιει αρκετά ώστε να παρέμβω με παράπονα για τυχόν ανακρίβειες. Ευτυχώς δεν υπήρχε τίποτα για να ανησυχώ για τη Suzi ήταν συνήθως εξαιρετική. Υπέροχα ανέκδοτα σχετικά με τις κοινωνικές περιπέτειες, κάποιες άριστες προχειρολογίες και η παραδοχή ότι μετά από μια «μεγάλη διάλυση» έκλαιγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να ξεχωρίσω «τη μύξα και από τα δάκρυα». Τα αστεία και για μερικές από εμάς, ήταν κάθαρση. Καλή δουλειά Ruffell.

Η επόμενη πράξη ήταν με την Katrina Vrana. Τώρα, όταν ένα κόμικ σάς κάνει να γελάτε τόσο πολύ δεν μπορείτε να θυμηθείτε τι πραγματικά είπαν, αλλά μπορείτε να είστε σίγουρες ότι είπαν καλά αστεία. Σε γενικές γραμμές, άντλησε τα θέματα της από το να είσαι Ελληνίδα, να έχεις μακριά μαλλιά και δημιούργησε μια εξαιρετική κωμωδία που θα ήθελα να την προτείνω σε κάποια που δεν την έχει δει, να την δει επειγόντως.

Η τελική πράξη ήταν με την Adams και τη Rae, μια μουσική δίδυμη-κωμωδία που παίζουν κυρίως κιθάρα με βάση τα νούμερα. Προσωπικά βρίσκω λίγο βαρετή τη μουσική κωμωδία, στην καλύτερη περίπτωση και η μάλλον στερεότυπη προσέγγιση της λήψης ενός συνηθισμένου θέματος και η παρουσίασή του με ένα τραγούδι δεν με ενθουσιάζει. Η παρουσίαση ήταν καλή, αλλά δεν είμαι οπαδός του είδους.

Τούτου λεχθέντος, υπήρξαν στιγμές λαμπρότητας που μας έκαναν να πέσουμε από τις καρέκλες μας και επέλεξαν να εκτελέσουν ένα μάλλον λιγότερο δοκιμασμένο στυλ R'n'B, το οποίο ήταν πραγματικά εξαιρετικό. Συνολικά, η βραδυά κωμωδίας του Candy Bar είναι ένας καλός τρόπος για να περάσετε μερικές ώρες ένα βράδυ Πέμπτης και σίγουρα αξίζει να σταθείτε στην ουρά για την επόμενη παράσταση η οποία θα είναι στις 21 Ιουνίου.


Την είδηση την βρήκαμε στις 28.5.12 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην http://www.divamag.co.uk/category/arts-entertainment/candy-bar-comedy-night-24-may.aspx