31 Αυγ 2010

Η μόδα πολεμά τον καρκίνο του στήθους

Εκστρατεία της ομάδας "Στόχος" στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2010

Η εκστρατεία «η μόδα πολεμά τον καρκίνο του στήθους» με τη συμβολή της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Αττικό μετρό εταιρία-λειτουργίας Α.Μ.Ε.Λ. Α.Ε. θα υλοποιήσει το μεγαλύτερο περίπτερο δωρεάν εξέτασης και ενημέρωσης στα 9 χρόνια δράσης της, με σκοπό την ενημέρωση των γυναικών για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του στήθους.

Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του σταθμού μετρό στο Σύνταγμα, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ εξειδικευμένες γιατρίνες από τα νοσοκομεία «Μεταξά» και «Ιπποκράτειο» σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θα εξετάσουν τις γυναίκες που θα προσέλθουν και θα τις ενημερώσουν για τους τρόπους πρόληψης της ασθένειας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στις 13 Σεπτεμβρίου στη μία το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου και προσκεκλημένες θα είναι προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής, της ιατρικής, της μόδας, της τηλεόρασης κτλ. Ανάμεσά τις η Βίκυ Καγιά, η οποία χρόνια τώρα είναι σύμμαχος της προσπάθειας καθώς και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία δεν αποκλείεται να τραγουδήσει στην εκδήλωση.
----- ---- ----- -------

***Η κα. Παπαρίζου σπάει κατεστημένα (με αρχή την συμμετοχή της στην Ημέρα Υπερηφάνειας Pride 2010) και μας δείχνει το πως οφείλουν να δρουν οι επώνυμες σε αντίθεση με τις πρόσφατες δηλώσεις του επίσης επώνυμου κ. Τσόκλη για τον βιασμό και την φύση του. Ευαγγελία Βλάμη