28 Αυγ 2011

Η Misty Turner και η Brandy Standifer ξυλοκοπήθηκαν επειδή είναι λεσβίες

Λεσβιακό ζευγάρι στο Kentucky ξυλοκοπήθηκε και τις επιτέθηκαν με πυροτεχνήματα

Ένα ζευγάρι λεσβιών δέχθηκαν επίθεση με πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια εορτασμών της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στο Κεντάκι, το γεγονός έχει περιγραφεί ως μια επίθεση εγκλήματος μίσους.

Η Misty Turner και η Brandy Standifer ζουν ανοιχτά ως λεσβίες στη Harlam County με την 3χρονη κόρη και τον 5χρονο γιο της κας. Turner για τρία χρόνια και δεν είχαν βιώσει προηγουμένως κάποια προβλήματα στην κοινότητα, λόγω της σεξουαλικότητάς τις.

Ωστόσο, στις 4 Ιουλίου, καθώς το ζευγάρι στάθηκε με όλη την οικογένεια για να παρακολουθήσουν τα πυροτεχνήματα σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων της εκκλησίας, μια ομάδα από ένα κοντινό σπίτι ξεκίνησε να τις πετά πυροτεχνήματα, αναφέρει η Kentucky.com.

Η κα. Turner είπε ότι η πυροτεχνήματα έκαψαν το γιο της και την 80χρονη γιαγιά.

«Υπήρχαν σπίθες παντού», είπε.

Η κα. Turner είπε ότι όταν ο πατέρας της περπάτησε προς την ομάδα και τον ακολούθησε για να τον σταματήσει, οι άνθρωποι της ομάδας τής επιτέθηκαν. Όταν η κα. Standifer προσπάθησε να παρέμβει, άλλοι από την ομάδα άρχισαν να της επιτίθενται με χτυπήματα και κλοτσιές όπου στην συνέχεια την έριξαν στο έδαφος. 
Είπε ότι μόνο η ίδια και η Standifer έγιναν στόχος από την ομάδα.

Αναφέρει πως άκουσε μια ομάδα να τις
αποκαλεί "Dykes" (λεσβίες στην αργκό) και άλλα προσβλητικά σχόλια για τη σεξουαλικότητά τις.

Η κα. Turner επιδιώκει τώρα βοήθεια από την Ομοσπονδία Ισότητας του Kentucky, επειδή θεωρεί ότι δεν ήταν δίκαιη η μεταχείριση της κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας κατά των επιτιθεμένων.

Η οικογένειά της δεν επιτρεπόταν να είναι παρούσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, ενώ ήταν η οικογένεια των επιτιθέμενων. Επίσης, αισθάνθηκαν προσβεβλημένες από τις ερωτήσεις του πληρεξούσιου δικηγόρου των επιτιθέμενων, Otis Doan.

Ο Doan ρώτησε την κα. Turner αν προωθεί τον τρόπο της ζωής της ως λεσβία και αν εξακολουθεί να έχει την επιμέλεια των παιδιών της, παρόλο που είναι λεσβία.

Η Turner είπε ότι η ίδια και η Standifer ανακάμπτουν σωματικά, αλλά η επίθεση τρομοκράτησε τα παιδιά της.


Την είδηση την βρήκαμε στις 26.8.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην http://www.divamag.co.uk/category/news/kentucky-lesbian-couple-beaten-and-attacked-with-fireworks.aspx