3 Αυγ 2011

Η Lisa Chaney ισχυρίζεται πως η Coco Chanel ήταν αμφισεξουαλική

Νέο βιβλίο ισχυρίζεται η Coco Chanel ήταν αμφισεξουαλική

Ένα ολοκαίνουργιο βιβλίο της Lisa Chaney για την Coco Chanel ισχυρίζεται πως η σχεδιάστρια μόδας ήταν αμφισεξουαλική και απόλαυσε ερωτικές σχέσεις με γυναίκες.

Η Lisa Chaney, στο βιβλίο της για τη ζωή της Coco Chanel: Μια Οικεία Ζωή - An Intimate Life, παρουσιάζει νεοανακαλυφθείσες επιστολές και έγγραφα οι οποίες δίνουν εικόνα για τη σεξουαλικότητα της Chanel.


Οι εκδόσεις Penguin, αναφέρουν στην ιστοσελίδα τις: "Με βάση πρόσφατα ανακαλυφθείσες ερωτικές επιστολές, αρχεία της αστυνομίας, καθώς και συνεντεύξεις, η Lisa Chaney αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Chanel όσον αφορά τη συνήθεια της στα ναρκωτικά και τις λεσβιακές της σχέσεις.

Οι πολυάριθμες σχέσεις της, των οποίων οι πιο οδυνηρές λεπτομέρειες έχουν ξεφύγει από όλες τις προηγούμενες βιογραφίες της, ήταν η ουσία του μύθου της".

Περαιτέρω ισχυρισμοί στη βιογραφία περιλαμβάνουν τη χρήση οπιούχων και μια ερωτική σχέση της με μια υποτιθέμενη Ναζί κατάσκοπο κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Η WWD Fashion News ανέφερε πως η Chaney δίνει "απτές αποδείξεις ότι η σχεδιάστρια έκανε χρήση ναρκωτικών, ήταν αμφισεξουαλική και είχε μια σχέση με τον Σαλβαντόρ Νταλί ενώ ήταν παντρεμένος".

Το βιβλίο αναμένεται να δημοσιευθεί στις 31 Οκτωβρίου, αυτή τη χρονιά.

Την είδηση την βρήκαμε στις 2.8.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην http://www.divamag.co.uk/category/news/chanel.aspx