3 Αυγ 2011

Συγνώμη ζήτησε η Dolly Parton από ένα λεσβιακό ζευγάρι

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Dolly Parton εξέδωσε μια επίσημη συγγνώμη για ένα ζευγάρι λεσβιών που επέπληξε προφορικά στο θεματικό της πάρκο Dollywood στις Ην. Πολιτείες.

Όπως αναφέρεται στη DIVA του περασμένου μήνα, ένας εργαζόμενος στη Tennessee-based attraction ζήτησε από την λεσβία Olivier Odom να φορέσει ανάποδα τη μπλούζα της που είχε σταμπωτό μήνυμα για το γάμο των λεσβιών επειδή θα μπορούσε να θεωρηθεί ως "προσβλητικό για τις άλλες επισκέπτριες".

Σύντομα η εκπροσώπισα του Dollywood είπε ότι ήταν πολιτική οι θυρωροί να κρίνουν και να επιβάλουν κώδικες ενδυμασίας, αλλά τώρα η Parton προέβει σε δημόσια απολογία για τη δυσαρεστημένη επισκέπτρια και την συντρόφισά της.

Η δήλωση της Parton αναφέρει: "Λυπάμαι ειλικρινά για τον πόνο ή την αμηχανία σχετικά με το περιστατικό στο ζευγάρι των λεσβιών στην εκπομπή
Dollywood's Splash Country.

"Η καθεμία ξέρει την προσωπική μου υποστήριξη στη λεσβιακή κοινότητα. Το Dollywood είναι ένα οικογενειακό πάρκο και όλες οι οικογένειες είναι ευπρόσδεκτες.

"Ψάχνω να βρω περαιτέρω σχετικά στοιχεία με το περιστατικό, ελπίζω και πιστεύω ότι ήταν περισσότερο πολιτική παρά αναισθησία. Λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη".



Την είδηση την βρήκαμε στις 2.8.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine sthn http://www.divamag.co.uk/category/news/dolly-part.aspx