13 Σεπ 2012

Λεσβίες μάθετε να ρωτάτε, μάθετε να ακούτε τις απαντήσεις


Η τελευταία δόση συμβουλών σχέσης από τη στήλη Ραντεβού της Diva

Η στήλη Ραντεβού της Diva σας δίνει ορισμένα πλεονεκτήματα για να συναντήσετε γυναίκες και αλλού.

Οι δυνητικές συντρόφισές σας έχουν ήδη προβληθεί από το σύστημα της Diva και επιλεγεί ανάλογα με το κατά πόσο ταιριάζουν με σας.

Αλλά ενώ αυτό περικόπτει σίγουρα μερικές από τις συνήθεις παρενοχλήσεις για ραντεβού, δεν είναι σε καμία περίπτωση υποκατάστατο της δικής σας κοινής λογικής. Φυσικά, η καθεμιά γνωρίζει πως τα online ερωτηματολόγια δεν προβλέπουν τη χημεία και η χημεία είναι εξίσου σημαντική με ένα ολόκληρο βιβλίο γεμάτο από προϋποθέσεις ταιριάσματος, αλλά ακόμη και πέρα ​​από τη χημεία, θα πρέπει να δοκιμάζετε τα όρια του ταιριάσματός σας κάθε φορά που θα συναντάτε μια καινούργια γυναίκα.

Είναι πάρα πολύ εύκολο να συναντήσετε κάποια που είναι φαινομενικά καταπληκτική και έχει τα καλύτερα προσόντα, χωρίς να σκέφτεστε την πραγματικότητα της κατάστασης.

Σκεφτείτε μερικά πράγματα:
Οι άνθρωποι δεν λένε πάντοτε την αλήθεια σε τέστ ταιριάσματος της προσωπικότητά τις.

Σίγουρα, εμείς θα χαιρόμασταν αν όλες ήταν 100% ειλικρινείς, αλλά οι περισσότερες άνθρωποι δεν είναι πραγματικά ειλικρινείς με την εαυτή τις, έτσι πώς μπορεί καμιά να είναι 100% ειλικρινής με το τεστ;

Οι άνθρωποι δεν μπαίνουν στη θέση να πουν ψέμματα, αλλά αρκετά συχνά θα τις δείτε να κάνουν κλικ στην επιλογή που περιγράφει το πρόσωπο που θα ήθελαν να είναι και, όχι απαραίτητα αυτό που είναι πράγματι.

Οι άνθρωποι αλλάζουν.
Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που έχετε κάνει το τέστ; Ενώ ο πυρήνας της προσωπικότητας των ανθρώπων δεν μπορεί να αλλάξει, οι προοπτικές για τη ζωή, τις ελπίδες και τα όνειρά τις μπορούν να αλλάξουν θετικά.

Τα τεστ προσωπικότητας δεν μετρούν τα πάντα.
Εδώ είναι όπου εμπλέκεστε εσείς, με τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα πράγματα που έχουν σημασία για εσάς. Ενώ το τέστ μπορεί να συλλάβει τον πυρήνα της προσωπικότητας κάποιας, υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα για να εξερευνήσετε. Και εκτός αυτού, δεν θα το θέλατε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, θα το θέλατε;

Έτσι, πριν μπείτε σε μια σχέση με κάποια, κλείστε τα μάτια και τα αυτιά σας σε οτιδήποτε μπορεί να αλληλεπιδράσει την ρόδινη άποψή σας, βεβαιωθείτε πως θα προσέξετε στις πρώτες συναντήσεις-ραντεβού σας, να κάνετε ερωτήσεις που έχουν σημασία για σας και καλύτερα να προσέξετε, παρά να υποθέτετε.

Δώστε προσοχή στη μη-λεκτική επικοινωνία, καθώς, οι πράξεις συχνά μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το τεστ προσωπικότητας είναι ότι σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε για το τι είναι σημαντικό για σας, αλλά μπορείτε και πρέπει να πάτε πέρα από αυτό και ενεργά να σκεφτείτε περισσότερο τα πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς.


Την είδηση την βρήκαμε στις 11.9.12 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην http://www.divamag.co.uk/category/advice/learn-to-ask,-learn-to-listen-to-the-answers.aspx