5 Ιουν 2012

Η λεσβία Natalie Pack είναι η νικήτρια στα καλλιστεία Miss California 2012

Ιστορία έγραψαν οι πρώτες λεσβίες που έλαβαν μέρος στα καλλιστεία Miss California 2012

Στα 60 χρόνια ιστορίας του διαγωνισμού ομορφιάς Miss California για πρώτη φορά λαμβάνουν μέρος γυναίκες που έχουν πει ανοικτά ότι είναι λεσβίες. Αν και δεν τα κατάφεραν να περάσουν στον τελικό, πέρασαν τα μηνύματα τα οποία ήθελαν για την ισότητα και την αγάπη στη ποικιλομορφία.

Οι πρώτες λεσβίες που λαμβάνουν μέρος στα καλλιστεία Miss California δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό. Η Mollie Thomas και η Jenelle Hutcherson προσπάθησαν μεταξύ άλλων 400 γυναικών και δήλωσαν περήφανες που ήταν οι πρώτες ανοικτά λεσβίες που συμμετείχαν στα καλλιστεία των 60 ετών ιστορίας.

Η Mollie Thomas, 19 ετών, εκπροσώπησε την δυτική πλευρά του Χόλιγουντ. Αν και δεν τα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση είπε ότι ελπίζει με την εμφάνισή της στο διαγωνισμό, να ρίξει ένα θετικό φως στην λεσβιακή κοινότητα.

Στο facebook της έγραψε: Έλαβα μέρος όχι μόνο για να εκπληρώσω κάποιες από τις δικές μου προσδοκίες, αλλά επίσης για να είμαι ένα θετικό παράδειγμα προς μίμηση και πηγή έμπνευσης για την  LBTQ κοινότητα (Lesbian, Bisexual, Transgender and Queer) και για τις γυναίκες παντού.

Η Jenelle Hutcherson, 26 ετών, εκπροσώπησε την περιοχή Long Beach και δήλωσε ότι έλαβε μέρος στον διαγωνισμό για να διαδώσει το μήνυμα της ανοχής και της ισότητας.

Η Thomas, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο UCLA, έχει προσφερθεί εθελοντικά να βοηθά σε ένα σχολείο για ανάπηρα παιδιά στη Μογγολία και στη φροντίδα ελεφάντων στη βόρεια Ταϊλάνδη. Επίσης βοήθησε να ανακατασκευαστούν τα σπίτια στη Νέα Ορλεάνη μετά τον τυφώνα Κατρίνα.

"Έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, δίνοντας το παράδειγμα της συμπεριφοράς με αγάπη και ισότητα", δήλωσε στην LA Times.

Η Hutcherson έφτασε στα τελικά των καλλιστείων Miss Long Beach φορώντας ένα σμόκιν ως βραδινό ένδυμα και σορτ στην κατηγορία των μαγιό.

Τα καλλιστεία Miss California είναι ένα ετήσιο γεγονός στο οποίο λαμβάνουν μέρος γυναίκες ηλικίας 18 έως 27. Είναι μια παραδοσιακά συντηρητική εκδήλωση, με τις γυναίκες που έχουν γεννήσει, που έχουν παντρευτεί ή έχουν πάρει διαζύγιο οι οποίες δεν μπορούν να συμμετέχουν...

Η 22 ετών Natalie Pack που είχε εμφανιστεί στο America's Next Top Model στέφθηκε Miss California USA 2012.

Η νικήτρια δήλωσε ότι δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι κέρδισε, καθώς πάντα ήταν ένα αγοροκόριτσο που ανέβαινε σε μοτοσικλέτες.


Την είδηση και τη φωτογραφία τις βρήκαμε στις 11.1.12 από την sigmalive.com στην http://www.sigmalive.com/lifestyle/454615

Στη φωτογραφία είναι η Mollie Thomas