29 Ιουν 2012

Πυροβόλησαν τις λεσβίες Mollie Judith Olgin και Mary Christine Chapa

Πυροβόλησαν το λεσβιακό ζευγάρι Mollie Judith Olgin και Mary Christine Chapa, στο πάρκο Violet Andrews.

Λεπτομέρειες παραμένουν ασαφής για το βίαιο διπλό πυροβολισμό σε ένα πάρκο του Τέξας, που άφησε νεκρή μία έφηβη λεσβία και την άλλη να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως η Caller.com είχε αναφερθεί αρχικά, η 19χρονη Mollie Judith Olgin, και η 18χρονη Mary Christine Chapa, βρέθηκαν γονατισμένες στο γρασίδι στο πάρκο Violet Andrews στο Πόρτλαντ, του Τέξας στις 23.6.12.

Η Olgin βρέθηκε νεκρή, ενώ η Chapa οδηγήθηκε εσπευσμένα σε ένα κοντινό νοσοκομείο, όπου δέχτηκε χειρουργική επέμβαση. Παρέμεινε στο νοσοκομείο, ο αρχηγός της αστυνομίας του Πόρτλαντ, Randy Wright επιβεβαίωσε το γεγονός στο MSNBC.

Ο Wright δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει τη φύση της σχέσης των δύο κοριτσιών, αλλά οι φίλες τις επιβεβαίωσαν ότι ήταν ζευγάρι εδώ και περίπου πέντε μήνες. Όταν ρωτήθηκε από το MSNBC αν οι αρχές πίστευαν σεξουαλικότητα των κοριτσιών είχε παράσχει κίνητρο για τους πυροβολισμούς, ο Wright σημείωσε: «Αυτό είναι πάντα κάτι που ψάχνουμε, αλλά δεν είμαστε σε θέση να το αποδείξουμε, αν και το υποψιαζόμαστε".

Οι ερευνήτριες είπαν στην CRIS-TV.com πιστεύουν πως η Olgin και η Chapa πυροβολήθηκαν με ένα μεγάλου διαμετρήματος όπλο γύρω στα μεσάνυχτα στις 23.6.12, αφού τις οδήγησαν σε ένα μονοπάτι και σε μια καταπράσινη περιοχή. Βρέθηκαν περίπου 9 ώρες αργότερα.

Ο Wright σημείωσε ότι η υπόθεση είχε ήδη "μερικά στοιχεία που δείχνουν πως υπήρξε μια στοχευμένη επίθεση", αλλά είπε ότι δεν έγιναν ακόμα συλλήψεις, ούτε έχουν εντοπιστεί ύποπτες-οι.

Μια ομάδα στο Facebook έχει προγραμματίσει μια αγρυπνία υπό το φως των κεριών στο πάρκο Violet Andrews προς τιμήν της Olgin και της Chapa, στις 29 Ιουνίου.
Μια δεύτερη αγρυπνία θα πραγματοποιηθεί στη DuPont Circle της Ουάσιγκτον στις 29 Ιουνίου στις 6 μ.μ.


Την είδηση την βρήκαμε στις 26.6.12 και την μεταφράσαμε από την huffingtonpost.com στην http://www.huffingtonpost.com/2012/06/26/mollie-judith-olgin-mary-christine-chapa-teen-lesbian-couple-shot_n_1627318.html

Στη φωτογραφία η Mollie Judith Olgin και η Mary Christine Chapa