10 Ιουλ 2011

10 κορυφαίοι μύθοι για το λεσβιακό σεξ

Ας αρχίσει η κατάρευση των μύθων!


1. Η Βασίλισσα Victoria δεν πιστεύε στην ύπαρξη του λεσβιακού σεξ

Ανοησίες! Η πεποίθηση ότι η λεσβιοσύνη δεν ήταν ποτέ παράνομη στην Αγγλία, επειδή η Βασίλισσα Victoria δεν μπορούσε να δεχθεί ότι οι γυναίκες θα κάνουν τέτοια πράγματα είναι ένας απόλυτος μύθος. Η ιστορία λέει ότι όταν οι υπουργοί της, παρουσιαάστηκαν με μια τροποποίηση του Ποινικού Δικαίου - Amendment Act 1885, η Βασίλισσα αρνήθηκε να υπογράψει μέχρι οι αναφορές σε λεσβιακό σεξ να αφαιρεθούν. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν της δώθηκε η δυνατότητα να αντιταχθεί: καμία Αγγλίδα μονάρχισα τότε ή τώρα δεν έχει το δικαίωμα να παρακάμψει τη Βουλή. Οι άνδρες πολιτικοί αποφάσισαν να μην νομοθετήσουν ενάντια στη λεσβιοσύνη, με την ελπίδα να κρατηθεί μυστική από τις γυναίκες. ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

2. Δεν υπάρχει ηλικία συναίνεσης για το λεσβιακό σεξ

Ω, ναι υπάρχει! Από το 1922, στην Αγγλία η ηλικία συναίνεσης είναι ίδια, στα 16 για τις λεσβίες και τις ετερό.

3. Οι λεσβίες δεν κάνουν «πραγματικό» σεξ

Ποιά το λέει; (Λοιπόν, γκέι και ανόητοι ετερό άνδρες, κυρίως.) Αυτός ο μύθος μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από την αντίληψη πως, αν δεν υπάρχει συμμετοχή του πέους, δεν υπάρχει σεξ. Αυτό είναι απλά γελοίο. Ο νόμος σχετικά με την ηλικία της συναίνεσης αφορά όλες και προσφέρει ένα ευρύ ορισμό του σεξ που περιλαμβάνει το στοματικό σεξ και τον αμοιβαίο αυνανισμό - όχι απλά διείσδυση, και δεν απαιτείται πέος. (Στην πραγματικότητα, στη νομοθεσία της Αγγλίας, είναι μόνο το έγκλημα του βιασμού που ορίζεται από την εμπλοκή του πέους.)
 
Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες γνωρίζουν πολύ καλά ότι το σεξ που έχουν είναι πραγματική δοσοληψία, αλλά μερικές φορές κάποια ρίχνει μια ψηλοκρεμαστή και ισχυρίζεται ότι το να απατήσει σεξουαλικά το συντρόφο της με μια γυναίκα δεν είναι πραγματική σεξουαλική εξαπάτηση επειδή το σεξ δεν είναι πραγματικό. Λοιπόν, αν η ίδια και ο σύντροφός της συμφωνούν για αυτό μεταξύ τους είναι δικό τους θέμα, αλλά αν είστε μια γυναίκα μπερδεμένη που χρησιμοποιεί αυτη τη ληψή δικαιολογία, ίσως ήρθε η ώρα να κοιτάξετε για μια πραγματική εράστρια, ερωμένη.

Τους υπόλοιπους 7 μύθους μπορείτε να τους διαβάσετε στην Diva του Αυγούστου. 


Την είδηση την βρήκαμε στις 6.7.11 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine γραμμένη από την Louise Carolin στην http://www.divamag.co.uk/category/lifestyle/10-lesbian-sex-myths.aspx