23 Οκτ 2016

Λεσβίες στηρίζουν άλλες λεσβίες


Θα θέλατε να δείτε περισσότερες ανοικτά λεσβίες και αμφισεξουαλικές σε ανώτερες θέσεις πρότυπα στη δουλειά;

Αν απαντήσατε ναι στην παραπάνω ερώτηση, δεν είστε μόνες. Το ίδιο έκαναν και το 85% των λεσβιών και των αμφισεξουαλικών που ερωτήθηκαν από τα βραβεία Lgbtiq British για Έρευνα για τις λεσβίες και τις αμφισεξουαλικές στην εργασία τις το 2016. Αυτή η πρωτοβουλία συνάρπασε τις λεσβίες και τις αμφισεξουαλικές πρότυπα. 

Με τα λόγια των αμφισεξουλικών και λεσβιών: "Στόχος μας είναι να είναι μια θετική επίδραση, εμπνέοντας τις να είναι η εαυτέ τις, αποδεικνύοντας ότι είναι το να είσαι αμφισεξουαλική, λεσβία στο χώρο εργασίας μπορεί να είναι μια θετική εμπειρία και συμφέρουσα. Θα βοηθήσει τους οργανισμούς να αγκαλιάσουν την πολυμορφία των αμφισεξουαλικών, λεσβιών, γεγονός που αντικατοπτρίζει το εργατικό δυναμικό τους και τη πελατειακή βάση".

Στην εναρκτήρια εκδήλωση της περασμένης εβδομάδας στη London Bridge, λεσβίες και αμφισεξουαλιές από διαφορετικά επαγγέλματα συναντήθηκαν στο δίκτυο, να μιλήσουν για τα πρότυπα και να ανακαλύψουν πώς θα ασχοληθούν με αυτό το πρωτοποριακό έργο. Η Alison Berryman, Chief Operating Officer στην Barclaycard, και η Camilla Stowell, επικεφαλής του ιδιαίτερου γραφείου της Coutts και Coutts International, εμπέονται η καθεμία μοιράζονται τις προσωπικές τις εμπειρίες του να είναι λεσβίες, αμφισεξουαλικές στην εργασία και απαντούν σε ερωτήσεις του κοινού.

Είσαι ένα πρότυπο;
Η πρωτοβουλία των αμφισεξοαλικών και λεσβιών είναι το κυνήγι 30 Ηλικιωμένων Προτύπων που εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Αυτές οι γυναίκες θα εμπνεύσουν τις άλλες και να τις βοηθήσουν να αναπτύξουν το προφίλ τις ως αμφισεξουαλικές, λεσβίες στο χώρο εργασίας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.

Ίσως είστε ανοικτά αμφισεξουαλικές, λεσβίες και περήφανες, αλλά δεν είστε ακόμη σε ανώτερη θέση; Προσθέστε το όνομά σας στην ιστοσελίδα αμφισεξουαλικών, λεσβιών ως κάποια που θέλει να προχωρήσει στην καριέρα της και δεν θα αφήσει τη σεξουαλικότητά της να είναι ένα εμπόδιο για την επιτυχία της. Η εγγραφή σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύτιμες ευκαιρίες καθοδήγησης στο μέλλον.

Θέλετε να εκ-δηλωθείτε δημόσια στην εργασία σας, αλλά δεν ξέρετε πώς;
Ενώνουμε τις αμφισεξουαλικές, λεσβίες στην ιστοσελίδα με επαγγελματικό και διακριτικό τρόπο για να επιτρέψετε στην εταιρεία σας να γνωρίζουν ποια είστε. Οι Ανοικτά λεσβίες, αμφισεξουαλικές της ιστοσελίδες είναι μια διαδικτυακή πηγή ανάδειξης περηφάνιας, επιτυχίας, γυναικών σε διάφορα επαγγέλματα και σε διαφορετικά στάδια της σταδιοδρομίας τις. 



Την είδηση την βρήκαμε στις 21.10.2016 γραμμένη από την Roxy Bourdillon και την μεταφράσαμε  από την http://www.divamag.co.uk/category/news/would-you-like-to-see-more-out-lesbians-and-bi-women-in-senior-role-model-positions-at-work.aspx