23 Οκτ 2016

106 λεσβίες έλαβαν μέρος σε μαζική γαμήλια τελετή


106 λεσβίες έλαβαν μέρος σε μαζική γαμήλια τελετή
Αισθανόμαστε την αγάπη!

Περισσότερες από 100 οι λεσβίες έλαβαν μέρος σε μία μαζική γαμήλια τελετή στις Ην. Πολιτείες.


Υπερήφανη Νύφη στην Πρόβινσταουν, της Μασαχουσέτης, είδα 53 ζευγάρια να τελούν γάμο ή να ανανεώνουν τους όρκους τους σε μια τελετή χοροστατούσης της λεσβίας κωμικού Kate Clinton και πραγματοποιήθηκε για λόγους του φιλικού προς τις αμφισεξουαλικές, λεσβίες ξενώνα, που ανήκει στον Alli Baldwin και Ilene Mitnick, η οποία-ος είχε την ιδέα, όταν εξετάζαν την ανανέωση των δικών τους γαμήλιων όρκων.

Η Mitnick είπε Yahoo: "Alli και ήθελα μια ήσυχη ανανέωση των όρκων, αλλά είμαστε πραγματικά παθιασμένοι με την άσκηση αγάπη στην πόλη."

Περιγράφεται ως ο μεγαλύτερος ομαδικός γάμος λεσβιών στην ιστορία («Πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει ένα ρεκόρ», λέει η Mitnick), οι συμμετέχουσες είχαν ηλικία 25-72, και ταξίδεψαν από 15 πολιτείες των Ην. Πολιτειών για να λάβουν μέρος, συμπεριλαμβανομένων των Μίσιγκαν, Φλόριντα, Τενεσί και Καλιφόρνια.

"Ο γάμος λεσβιών είναι νόμιμος παντού [στις Ην. Πολιτείες]," δήλωσε η Mitnick. "Αλλά δεν είναι εύκολο παντού. Ξέραμε ότι είναι μια πραγματικότητα για όσες ζουν σε περιοχές όπου είναι δύσκολο να είναι η εαυτή τις. Ήταν συγκινητικό".

Η επιβλέουσα την τελετή, κα. Κλίντον είπε στα 53 ζευγάρια: "Είμαι εδώ γιατί πιστεύω στο θαύμα δύο λεσβιών που ανταλλάσσουν γαμήλιους όρκους”, πριν από την ανάγνωση δίνουν όρκους, περιλαμβανομένων, "Υπόσχομαι να εμπιστεύεται η μία την άλλη και να είμαστε ευέλικτες, γενναιόδωρες, θαρραλέες και αποφασισμένες να κάνουμε από κοινού τη σχέση να ανθίσει".
"Υπήρχε τόση χαρά και αγάπη," είπε η Mitnick μετά. "Ήταν μια όμορφη εκδήλωση".


Την είδηση την βρήκαμε στις 21.10.16 και την μεταφράσαμε από την http://www.divamag.co.uk/category/lifestyle/106-lesbians-take-part-in-mass-wedding-ceremony.aspx