10 Οκτ 2016

Η λεπτή λεσβιακή τέχνη του να "μαζεύεις" γυναίκες


Η λεπτή λεσβιακή τέχνη του να μαζεύεις γυναίκες

Παρά τα όσα μπορεί να λέει ο τίτλος αυτού του άρθρου, ο πρώτος κανόνας όταν προσπαθείτε να κλείσετε ένα ραντεβού είναι ο εξής: οι λεσβίες πραγματικά δεν "μαζεύουν" γυναίκες.
Αντ 'αυτού έχουμε δημιουργήσει μια επαφή με μια κοπέλα που μας αρέσει, και την αφήνουμε να ρέει.
Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μια λεπτή τέχνη και εδώ είναι μερικές προτάσεις για το θέμα αυτό, "για τη θέσπιση σχέσης με μια γυναίκα".: 



Πρόταση 1: Φλέρτ, με το στυλ της τηλεοπτικής σειράς Downton Abbey.
Με αυτό εννοούμε μην κάνετε το φλέρτ πάρα πολύ προφανές. Μην καταλήξετε να πείτε σε μια γυναίκα να της πείτε πως δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω της. Αντ 'αυτού, φλερτάρετε μαζί της με έναν τρόπο που καμιά άλλη γύρω δεν αντιλαμβάνεται το φλέρτ αλλά μόνο εκείνη να ξέρει ότι την φλερτάρετε.

Μην παίρνετε τα μάτια σας από πάνω της. Γελάστε με όλα τα αστεία της. Ακούστε με προσήλωση αυτό που λέει, και κάνετε μια ερώτηση πάνω στο θέμα για το οποίο μιλά. Με αυτόν τον τρόπο ξέρει πως πραγματικά την ακούτε.

Συμβουλή 2: Μην μιμήστε τον Barney, έχοντας μια φίλη μαζί σας
Όταν προσπαθείτε να πετύχετε ένα ραντεβού, δεν φέρνετε μια φίλη μαζί σας, ειδικά αν αυτό το ραντεβού είναι σε ένα λεσβιακό μπαρ.
Ο Μπάρνεϊ (ναι, δεν είναι ακριβώς το καλύτερο παράδειγμα) από την ταινία Πώς Συνάντησα τη Μητέρα Σου μπορεί να άντεξαν οικονομικά να έχουν μια φίλη, αλλά όχι μια λεσβία. Όταν έχετε μία φίλη, αυτή η γυναίκα θα θεωρείτε από τις άλλες ως η συντρόφισά σας. Γι 'αυτό κάντε το μόνη. Θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο είναι να μιλήσετε σε γυναίκες όταν είστε μόνες .

Πρόταση 3: Κοιτάζοντας πίσω

Πρόταση 4: Φυσική αφή 
Δημιουργήστε μια οικεία σχέση μαζί της με απλές φυσικές πινελιές.
Αγγίζοντας το χέρι της όταν γελάτε σε κάτι που είπε ή θέλετε εσείς να πείτε κάτι σε τραβάει πιο κοντά σε αυτήν.
Ακουμπώντας το χέρι σας στους ώμους της με ένα πολύ τρυφερό τρόπο δημιουργείται μια θετική αίσθηση μεταξύ των δυο σας.

Τέλος, όταν επιλέγετε μια γυναίκα, να ξέρετε τις προθέσεις σας. Είναι μακροπρόθεσμες; Μήπως απλά θέλετε μια βραδυά μαζί της; Θέλετε να χαλαρώσετε και να την γνωρίσετε καλύτερα; Να ξέρετε τι θέλετε. Μην επιλέγετε απλώς γυναίκες.


Την είδηση την βρήκαμε στις 19.3.2016 και την μεταφράσμε από την http://www.lesbiannews.com/subtle-lesbian-art-picking-up-girls/