22 Αυγ 2016

Raven-Symone Christina Pearman


Raven-Symone 
Γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1985 


Γεννήθηκε ως Raven-Symone Christina Pearman, αλλά είναι πιο γνωστή ως Raven-Symone ή Raven. Είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Άρχισε να είναι μοντέλο από όταν ήταν βρέφος και από την ηλικία των 2 ήταν μοντέλο για την αυτοκινητοβιομηχανία Ford. Στην ηλικία των 3 έδωσε οντισιόν για να παίξει στην ταινία Ghost Dad, αλλά αντ' αυτού ο Bill Cosby έγραψε για αυτήν ένα ρόλο για την τηλεόραση στο The Cosby Show.

Έπαιξε το ρόλο της παιδοθετημένης εγγονής του, ως Ολίβια, 1989-1992. Εκείνη υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία MCA το 1992 και έκανε ντεμπούτο με το άλμπουμ της Here's to New Dreams που κυκλοφόρησε το 1993. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα στούντιο άλμπουμ μέχρι σήμερα.

Από το 1993 έως το 1997 εργάστηκε στο ρόλο της Nicole Lee της σειράς Hangin' with Mr Cooper. Άλλοι πιο γνωστοί τηλεοπτικοί ρόλοι της ήταν ως Raven Baxter στην σειρά That's So Raven. Η σειρά παίχτηκε από το 2003 έως το 2007.

Ο πρώτος της ρόλος σε ταινία ήταν στην The Little Rascals (1994) και πιο πρόσφατα έδωσε τη φωνή στην ηρωΐδα Iridessa της ταινίας κινουμένων σχεδίων, Secret of the Wings. Είναι αρραβωνιασμένη με την συντρόφισα της, η οποία είναι μοντέλο, AzMarie Livingston.


Την είδηση την βρήκαμε και τη μεταφράσαμε από την http://www.iisgd.org/A_Gay_a_Day_Archives_5_2.html