21 Ιαν 2013

Η Δάφνη Αντωνίου μιλά για τα δερμάτινα αξεσουάρ

Το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του Sex Out Loud έχει δύο διαφορετικές επισκέπτριες που μιλούν για το έργο τις δίνοντας φωνή στις σεξουαλικές ποικιλομορφίες, ειδικά τις κοινότητες που χρησιμοποιούν τα δερμάτινα αξεσουάρ. Η Laura Antoniou, μία από τις συγγράφισες που έχουν δημοσιεύσει πολλά έργα με queer, BDSM ερωτικό ύφος, θα συζητήσει για τη δημοφιλή σειρά ερωτικού μυθιστηρήματός της Marketplace, καθώς και τη δημοσίευση του πρώτου της μυθιστορήματος μυστηρίου, The Killer Wore Leather.

Η Laura Antoniou είναι μέλος της Φρουράς Μέσης Ηλικίας - Middle Aged Guard είναι περισσότερο γνωστή για την σειρά ερωτικών μυθιστορημάτων Marketplace, αλλά, επίσης, έχει γράψει δεκάδες διηγήματα, δοκίμια και άλλες εργασίες σε διάφορα είδη για πάνω από 25 χρόνια. Είναι νικήτρια του βραβείου Δια βίου Επιτεύγματος NLA και του βραβείου Πάνθεον Δια βίου Επιτεύγματος των Δερμάτινων, σκοπεύει πάντως να κρατηθεί δραστήρια για αρκετό καιρό. Μια δημοφιλής ομιλήτρια στο θέμα των εναλλακτικών σεξουαλικών πρακτικών - γνωστές και ως kinky sex - έχει παρουσιάσει, διδάξει και μαλώσει έντονα σε πάνω από 150 συνέδρια και εκδηλώσεις από τη δεκαετία του 1980, παρέχοντας διαφώτιση, ψυχαγωγία και απαγγελία κατηγοριών. Έχει εμφανιστεί επίσης σε κολέγια και πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένων του Harvard, του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, του Rutgers, της Columbia και του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον.

Με τα χρόνια, το έργο της έχει μεταφραστεί στα ισπανικά, στα γερμανικά, στα ιαπωνικά και στα εβραϊκά, το 2010, πέρασε στον κόσμο των ηλεκτρονικών βιβλίων, καθώς η σειρά Marketplace μετακόμισε σε ένα νέο εκδοτικό οίκο και η Laura εξέδωσε το Christopher Morgan όπου την έκανε την πιο ευπώλητη συγγράφισα. Μαζί με τη σύζυγό της, Karen Taylor, έχει γράψει για τα σωστά δερμάτινα κατά την εβραϊκή τελετουργία του Πάσχα, με τίτλο Avadim Chayanu. Για το 2013, η Laura θα κυκλοφορήσει τρία νέα βιβλία - μια συλλογή χιουμοριστικής φαντασίας στη σειρά Marketplace, (Λέξεις χωρίς ασφάλεια) μια κωμωδία φονικού μυστηρίου (Ο δολοφόνος φορούσε δερμάτινα), και το πολυαναμενόμενο 6ο βιβλίο της σειράς Marketplace, Η Κληρονόμος. 


Την είδηση την βρήκαμε στις 6.1.13 και την μεταφράσαμε από την tristantaormino στην http://tristantaormino.com/2013/01/06/jan-11-laura-antoniou-sinclair-sexsmith-on-leather-bdsm/