20 Σεπ 2016

Η Idina Menzel έδωσε τη φωνή της στη λεσβία πριγκίπισα Έλσα της Disney


Η Idina Menzel είναι ενθουσιασμένη που δίνεται στην Έλσα μια συντρόφισα 
Η φωνή πίσω από το "Let It Go" υποστήριξε την εκστρατεία για να είναι η Πριγκίπισα της Ντίσνεϊ Έλσα λεσβία. 
Η Idina Menzel απέκτησε οικογενειακό όνομα μετά την επιτυχία του τραγουδιού "Let It Go" της παράστασης Frozen". 

Η σταρ μίλησε για τη συμμετοχή της στην λεσβιακή κοινότητα και τι σκεφτόταν δημιουργούντας μία συντρόφισα για την Elsa.
Η ταινία της Disney ήταν μια επιτυχία με λεσβίες οπαδούς καθώς ήταν μία από τις πολύ λίγες υπερπαραγωγές που δημιουργήθηκε από την εταιρεία ήταν ότι η πριγκίπισσα δεν κατέληξε με ένα πρίγκιπα. Ένας τεράστιος αριθμός της λεσβιακής κοινότητας είδε το "Let It Go" ως έναν ύμνο δημόσιας εκ-δήλωσης του σεξουαλικού προσανατολισμού, και τώρα πιέζουν η λεσβία Έλσα να γίνει λεσβιακό sequel.


Η Menzel ήταν λίγο έκπληκτη με την αρχική ιδέα του να είναι η Elsa λεσβία. "Είμαι ενθουσιασμένη για τη συζήτηση που συμβαίνει. Δεν μπορώ να υποσχεθώ σε κάποια ότι αυτό είναι ό,τι πρόκειται να συμβεί". Είπε πηγή της Pride. "Αλλά κατά βάθος είμαι πραγματικά ευτυχής που αυτό είναι που προκαλεί τους ανθρώπους να μιλούν γι 'αυτό και έχουν αυτά τα είδη των συνομιλιών; Ναι ειμαι".

Ωστόσο, η νικήτρια του βραβείου Tony δεν ήταν σίγουρη αν η κοινωνία ήταν αρκετά έτοιμη για μια λεσβία πριγκίπισσα.

Είπε: "Συνεχίζουμε να κάνουμε όλα αυτά τα βήματα. Έχουμε κάνει πολλά άλματα τα τελευταία δύο χρόνια, και στη συνέχεια, ξαφνικά το μίσος και το βιτριόλι εμφανίζεται στο εσωτερικό της χώρας μας και αισθάνεσθε σαν, "Τι συνέβη; Είμαστε στην αρχαιότητα και πάλι".
Η Menzel έγινε διάσημη στη λεσβιακή κοινότητα δεν κάνει μόνο καριέρα στην Disney. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μίλησε επίσης για το πώς ξεκίνησε να συμμετέχει στην λεσβιακή κοινότητα και πως ήταν σημαντικό γι 'αυτήν από πολύ μικρή ηλικία.

Η τραγουδίστρια δήλωσε: "Όλες οι γυναίκες που σεβόμουν στη ζωή μου ήταν αγαπητές από την λεσβιακή κοινότητα. Έτσι, όταν ήμουν νεότερη ένοιωθα σαν, αν δεν είμαι με αυτή τη κοινότητα, τότε δεν τα έχω καταφέρει. Έτσι, απλά ένιωσα από νωρίς σαν να είχα συμπεριληφθεί, εκτιμήθηκα και υποστηρίχθηκα (από την λεσβιακή κοινότητα), αυτό ακριβώς πραγματικά σημαίνει τα πάντα για μένα". Η εκστρατεία Give Elsa A Girlfriend θυμίζει παλιότερη εκστρατείες οπαδών διαφόρων σειρών λαχταρούσαν μια πιο διαφοροποιημένη σεξουαλικότητα για τις ηρωϊδες-ες τις.


Την είδηση την βρήκαμε στις 17.9.2016 και την μεταφράσαμε από την http://www.pinknews.co.uk/2016/09/17/idina-menzel-is-excited-about-giving-elsa-a-girlfriend 


 Στην φωτογραφία η ηθοποιός Audrey Hepburn