2 Νοε 2012

Καρκίνος του στήθους, ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖω

ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ 

Δωρεάν σεμινάρια ζωής

Η Επιστημονική κοινότητα κάνει λόγο για καλά ενημερωμένες ασθενείς. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Στήθους «Άλμα Ζωής» για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, με τίτλο «ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ», τα οποία παρέχουν αναλυτική και εξειδικευμένη ενημέρωση στις γυναίκες με καρκίνο στήθους σε θέματα που τις αφορούν. Φέτος, για 1η χρονιά προστέθηκαν δύο καινούργια Σεμινάρια με θέμα «Συμμόρφωση στη Θεραπεία και Διαχείριση Παρενεργειών» και «Η Ερωτική και Σεξουαλική Ζωή μετά τη Διάγνωση Καρκίνου Στήθους».

Τα Σεμινάρια είναι 3ωρα, στα οποία ειδική επιστημόνισα εμβαθύνει στο εκάστοτε θέμα. Θα διεξάγονται Σάββατο 10:00π.μ. – 12:30μ.μ. στον Σύλλογο (Αριστοτέλους 79-81, στον 2ο όροφο, στην Πλατεία Βικτωρίας). 


Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να δηλώσει συμμετοχή κάθε γυναίκα που έχει βιώσει τον καρκίνο του στήθους. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 41 800 06 / εσωτ. 18!

Μέσω των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων «ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ» 2011 καταφέραμε να ενημερώσουμε 224 γυναίκες με καρκίνο του στήθους για θέματα σχετικά με τη νόσο.

Το πρώτο 3ώρο αυτών των εκπαιδευτικών σεμιναρίων θα πραγματοποιειθεί αυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου το θέμα του θα είναι η Ορμονοθεραπεία με ομιλητή τον κ. Δημήτρη Γροσομανίδη.


Το πλήρες πρόγραμμα των σεμιναρίων μπορείτε να το μάθετε είτε τηλεφωνικά είτε απο την ιστοσελίδα του συλλόγου www.almazois.gr

Σύλλογος Άλμα Ζωής
Αριστοτέλους 79-81, Πλ. Βικτωρίας
Τηλ: 4180006



Την είδηση την βρήκαμε στις 2.11.12 από την protagon.gr γραμμένη από την Αρτέμιδα Καπούλα στην http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.tzampa&id=19497