29 Δεκ 2011

Η kaisa Bergvist αποκαλύπτει τη λεσβιακή σχέση της


Είμαι ερωτευμένη με την Κριστίνα

Την λεσβιακή της σχέση αποκάλυψε μία από τις σπουδαιότερες Σουηδές άλτριες των τελευταίων χρόνων, η kaisa Bergvist. Η τρίτη νικήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο με 2,08 μέτρα, παλαίμαχη αθλήτρια, αποκάλυψε στο Lgbtiq περιοδικό «QX» της χώρας της, στο τεύχος Ιανουαρίου, ότι διατηρεί μια «φανταστική» σχέση με τη νέα της συντρόφισα, την Κριστίνα.

Η Bergvist ήταν παντρεμένη με τον σουηδό σκηνοθέτη Μανς Χέρνγκρεν, με τον οποίο μοιραζόταν την ίδια στέγη για τρία χρόνια.
Συντρόφισά της τώρα είναι η Κριστίνα, με την οποία, όπως λέει, έχει μια υπέροχη σχέση.

«Είμαστε τρελά ερωτευμένες η μία με την άλλη και έχουμε υπέροχη σχέση. Ποτέ όμως μέχρι τώρα δεν έχουμε μιλήσει γι' αυτό». Η 35χρονη ξανθή καλλονή που αποχώρησε από την ενεργό δράση τις πρώτες ημέρες του 2008 σημείωσε πως δεν μετανιώνει για το παρελθόν της.

«Δεν σκέφτομαι "αχ κακομοίρα μου, ζούσες μέχρι τώρα σε ένα ψέμα και επιτέλους βρήκες τη θέση σου". Νιώθω λεσβία όπως ένιωθα ετερό όταν ήμουν με τον άντρα μου», είπε η ευτυχισμένη kaisa Bergvist.
Η Σουηδή πρώην πρωταθλήτρια τόνισε πως θεωρεί πολύ σημαντικό να αναφερθεί δημόσια στη νέα της σχέση από τη στιγμή που νιώθει ασφαλής η ίδια και η συντρόφισά της Κριστίνα γιατί έτσι θα δώσει τέλος στις φήμες.

Ανέφερε ακόμα την πρώτη αντίδραση της μητέρας της όταν της ανακοίνωσε ποια είναι η νέα της σχέση: «Λοιπόν, όλα καλά, αφού επέλεξες να βαδίσεις προς αυτή την κατεύθυνση».


Την είδηση την βρήκαμε στις 29.12.11 στην εφημερίδα τα Νέα στην http://www.tanea.gr/athlitismos/article/?aid=4683363