29 Σεπ 2014

Άλλη μία λεσβοφοβική επίθεση σε 17χρονη στη στάση Θησείο του μετρό

Με καταγγελία στο facebook 17χρονη μαθήτρια καταγγέλλει 55χρονο άνδρα ότι της επιτέθηκε φραστικά, την έβρισε και στη συνέχεια τη χτύπησε επειδή την είδε αγκαλιά με μια άλλη κοπέλα στο μετρό του Θησείου. 

Η 17χρονη μαθήτρια, περιγράφει την λεσβοφοβική επίθεση που δέχτηκε. 

Η καταγγελία: "Αν έχω την προσοχή σας για λίγα λεπτά θέλω να μοιραστώ ένα χθεσινό γεγονός που δεν το δημοσιεύω μονο επειδή συνέβη σε μένα αλλά στον οποιονδήποτε κι αν είχε συμβεί θεωρώ οτι θα ήταν καλό να μάθετε ένα τόσο ακραίο γεγονός. 

Καθόμουν στον ηλεκτρικό σταθμό του Θησείου αγκαλιά με κάποια κοπέλα ωσπου εμφανίστηκε ένας σωματώδης άντρας γύρω στα 55 φωνάζοντας σε εμάς προκλητικά "Έξω τώρα από το σταθμό". 

Αφού αρνήθηκα να βγω έξω και έπειτα του ζήτησα τον λόγο οι απαντήσεις του ήταν πολύ συγκεκριμένες: "γιατί έτσι γουστάρω", "γιατί ο σταθμός είναι δικός μου", "γιατί αλλιώς θα σε πάρω σηκωτή". 

Αφου είχε αρχίσει να μαζεύεται αρκετος κόσμος γύρω μας και εγώ εξακολούθησα να αρνούμαι το να φύγω άρχισε να με πλησιάζει απειλώντας ότι θα με χτυπήσει. 

Αφού του είπα πως είναι ένας λεσβοφοβικός ρατσιστής οι λέξεις του έγιναν χυδαίες σκληρες όλο και περισσότερο απειλητικές. 
Αισθανθηκα σαν να ζω μερικες δεκαετιες πισω! 

Ειχα διαβασει στο σχολειο για την περιοδο της χουντας αλλα νομιζα οτι ειχε πεσει! 
Τα σώματα μας είχαν φτάσει σε απόσταση αναπνοής! 

Ομολογω πως αισθανθηκα τεραστιο φοβο για καποια δευτερολεπτα ωσπου τον έσπρωξα προσπαθώντας να τον απομακρύνω.Τότε ξεκίνησε να με τραβάει να με χτυπάει και να με βρίζει μπροστά σε όλο τον ηλεκτρικό. 

Δε φάνηκε στιγμή μετανιωμένος! ακόμα και όταν ήρθε η αστυνομία προσπάθησε να δείξει οτι είχε δίκιο που χτύπησε μια ανήλικη 17χρονη. 

Ο κοσμος εδειξε αρνητικη συμπεριφορα απεναντι στον κυριο που με χτυπησε! 

Αυτο που με φοβιζει ειναι πως την επομενη φορα ισως να μην ειμαι σε κεντρικο μερος, ισως να μη με βοηθησει κανεις, ισως να μην ειμαι εγω σ αυτη τη θεση αλλα καποιος που δε θα μιλησει ποτε! 

Λυπάμαι ειλικρινά που πήρα μέρος σε ένα λεσβοφοβικό ρατσιστικό κρούσμα. Λυπάμαι ειλικρινά που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. 
Λυπάμαι ειλικρινά για την Ελλάδα που ζω".


Την είδηση την βρήκαμε στις 29.9.14 από την thetoc.gr στην http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/kataggelia-sok-apo-17xroni-gia-ksulodarmo-sto-metro 

Οι φωτογραφίες είναι της 17χρονης θύματος