1 Μαρ 2013

10 κορυφαίες Butche που αγαπάμε

Εάν οι δυναμικές γυναίκες σας φτιάχνουν, σας καλούμε να τις χαρείτε... 

Δεν μπορούμε να ορίσουμε το γιατί αγαπάμε τις butche. Απλά τις αγαπάμε. Ο συνδυασμός των "ευγενών" τρόπων, των σμιλευμένων αδρών χαρακτηριστικών και της αβρής στάσης τις είναι αρκετές για να στείλουν τις αισθήσεις σχεδόν στα ουράνια. 

Οι 10 κορυφαίες Butche μας είναι ένα μείγμα της πραγματικής ζωής των λεσβιών και αμφισεξουαλικών γυναικών, που έπαιξαν καλά φανταστικούς χαρακτήρες. Απολαύστε τις... 

1 Η K.D. Lang - Η Πνευματώδης Μπουτς. Η πιο γαλήνια από τις γαλήνιες butche. Εάν επρόκειτο να προσωποποιήσουμε το ουίσκι ... τότε θα διαλέγαμε την KD Lang. 

2 Η Heather Peace - Η "είναι μπούτς;" Butch. Τα πάντα στο δημοφιλές κορίτσι εξώφυλο της DIVA φωνάζουν πως είναι μπουτς: η ικανότητά της να παίξει την αβρή αστυνομικίνα Sam στης σειρά Lip Service, που μπορεί να τραγουδήσει και να παίξει κιθάρα, τα λαξευμένα χαρακτηριστικά της και για να μην αναφέρουμε ότι μας φτιάχνει φορόντας ένα πουκάμισο και γιλέκο. Ωστόσο η ευαίσθητη νύξη γυναικότητας - είτε ο τρόπος της Heather είναι που την κάνουν να είναι σε αυτή τη λίστα. 

3 Ellen DeGeneres – Η Τρυφερή Μπουτς. Αστεία; Ναι. Ευαίσθητη; Ναι. Μας φτιάχνει; Ναι. Butch; Ναι. Κάθε λεσβία την αγαπά. Υπάρχει κάτι ακόμη που πρέπει να ειπωθεί; 

4 Η Gina Gershon(ως Corky) στη ταινία Bound-Η Βραδείας καύσης μπουτς. Το διαπεραστικό της βλέμμα και μόνο είναι αρκετό για να στείλει οποιοδήποτε γυναίκα στα γόνατά της, αλλά σε συνδυασμό με την λευκή αμάνικη, σφιχτή στο σώμα της, δεμένη πουκαμίσα με φαρδιές τιράντες ώμων και χωρίς μπροστινό άνοιγμα , τα τατουάζ της και το γεγονός ότι "η Kόρκι" είναι επιδέξια με ... λοιπόν, τα πάντα, την κάνει να μην είναι έκπληξη το γεγονός ότι είναι σε αυτή τη λίστα. 

5 Η Chloe Sevigny (ως Amy) στη ταινία Αν αυτοί οι τοίχοι μπορούσαν να μιλήσουν 2 - Η Παραδοσιακή μπουτς. Η "Amy" είναι ευγενική, γλυκιά και για να μην αναφέρουμε πως είναι και ωραία (την έχετε δει σε μηχανάκι;) Η παραδοσιακή, κλασική και διαχρονική μπουτς. 

6 Η Hilary Swank (ως Brandon) στη ταινία Boy's Don't Cry (για την οποία πήρε όσκαρ) - Η μωρουδιακή μπουτς. Γνωρίζουμε ότι η πραγματική Μπράντον, στην τραγική ιστορία της οποίας η ταινία βασίζεται, αυτο προσδιορίζεται ως trans, αλλά υπάρχει στο παίξιμο της Hilary Swank μια αλληλουχία βιολογικού και κοινωνικού φύλου που κάνουν να κτυπούν ένρινους ήχους οι καμπάνες της μπουτς αγάπης μας. Αφελής, αβέβαιη και αξιολάτρευτη, η Swank είναι η κλασική μωρουδιακή μπουτς. Απλά δεν είμαστε σίγουρες αν θέλουμε να κοιμηθούμε μαζί της, ή να της φερθούμε ως μητέρες. 

7 Η Clea DuVall - Η "Μερικές φορές" Μπουτς. Η "Μερικές φορές" Butch μπορεί να τα βγάλει πέρα τόσο ως butch όσο και ως femme. Η Clea DuVall ως Graham στην ταινία But I'm a Cheerleader - Αλλά είμαι μια μαζορέτα αναμφίβολα πέφτει μέσα στο Μπουτς φάσμα. 

8 Η Kate Moennig (ως Shane) στη σειρά The L Word-Η Λαϊκή Μπουτς. Σε κάποιο βαθμό η καθεμία είτε θα ήθελε να είναι η Shane ή θα ήθελε να κοιμηθεί με την Shane. Butch με έναν υπαινιγμό γυναικότητας, αλλά με ένα τρόπο αυτή είναι σίγουρα η Λαϊκή μπουτς, που η καθεμιά μας γνωρίζει. 

9 Η Daniela Sea - Η "Μπορεί αυτή να είναι μπούτς και όμορφη;" Μπουτς. Εκείνα τα μάτια, η γραμμή του σαγονιού, ο τρόπος που τα μαλλιά της καλλιτεχνικά σαρώνουν το πρόσωπό της. Η Daniela, η οποίος έπαιξε το ρόλο τους trans Max σην ταινία The L Word, είναι αναμφισβήτητα όμορφη. Αλλά είναι επίσης αναμφισβήτητα Μπουτς. 

10 Η Nicola Adams – Η Αθλητική Μπουτς. Το γεγονός ότι κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο μποξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποδεικνύει ότι θα είναι περισσότερο από ικανή να μας φροντίσει. Και για όνομα, απλά κοιτάξτε αυτά τα χέρια. 


Την είδηση την βρήκαμε στις 14.2.13 και την μεταφράσαμε από την Diva magazine στην http://www.divamag.co.uk/category/lifestyle/top-10-butches-we-love.aspx 

Στη φωτογραφία η Kate Moennig