1 Σεπ 2013

Η Αυστραλή τενίστρια, Casey Dellacqua, ανακοίνωσε πως είναι λεσβία και μητέρα πια


Η Αυστραλή διάσημη παίκτρια του τένις εξέπληξε τις θαυμάστριές της αυτή την εβδομάδα με τη δημόσια ανακοίνωσή της πως είναι λεσβία, καθώς και η γέννηση του πρώτου παιδιού της. 

Η Casey Dellacqua γιόρτασε την γέννηση του γιου της, Blake Benjamin, που γεννήθηκε από την Amanda και την συντόφισά της, και την ίδια στιγμή, ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι είναι λεσβία. 

"Νομίζω ότι όλες γνωρίζετε ότι είμαι αρκετά φυσιολογική, έτσι λοιπόν το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι η οικογένεια, και αυτό είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για μένα», δήλωσε η Dellacqua. 

Οι θαυμάστριες εξεπλάγησαν τόσο με τη δήλωση, όσο και με τον τρόπο που απελευθερώθηκε, καθώς η Dellacqua δεν είχε δώσει στοιχεία για την προσωπική της ζωή, και δεν είχε κάνει καμία πολιτική δήλωση. 

Έχοντας πρόσφατα δώσει χαιρετισμό έξω από το ανοικτό των Ην. Πολιτειών, και μην έχοντας αγωνιστεί στο Wimbledon, η Dellacqua, δήλωσε: «Ήταν η ώρα μου για να βρίσκομαι στο σπίτι, και να είμαι με την οικογένειά μου". 

 Η 28χρονη σημείωσε ότι κάποιες άλλες παίκτριες βγαίνουν σε περιοδεία με τα παιδιά, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι σπάνιο να δει καμιά μητέρες σε διεθνή περιοδεία. "Θα δείτε πολλές παίκτριες σε περιοδεία με τις οικογένειες", είπε. 

Λέγοντας ότι σχεδίαζε να φέρει τη νέα της οικογένεια μαζί της, η Dellacqua είπε: "Ας ελπίσουμε ότι θα είναι σε θέση να κάνει ένα μέρος του ταξιδιού, και θα μπορούμε να του βγάλουμε μια άδεια εισόδου και εισαγωγής του στη περιοδεία". 


Την είδηση την βρήκαμε στις 30.8.13 και την μεταφράσαμε από την pinknews.uk στην http://www.pinknews.co.uk/2013/08/30/australian-tennis-star-announces-she-is-gay-and-that-she-is-now-a-mother/