10 Μαΐ 2014

Απαγωγή μιάς νεαρής λεσβίας


Απαγωγή μιάς νεαρής λεσβίας: έξι κατηγορούμενες-οι 

Μια νεαρή λεσβία δραπέτευσε από έναν αναγκαστικό γάμο, είχε απαχθεί και κρατούνταν με τη βία από την οικογένειά της. 

Έξι μέλη συνολικά της ίδιας γαλλο-τουρκικής οικογένειας κατηγορούνται αυτή την εβδομάδα για την απαγωγή, στην περιοχή Hautes-Pyrénées, μιάς νεαρής λεσβίας, μέλος της οικογένειας, επειδή απορρίπτουν την λεσβιοσύνη της. 

Ο πατέρας και ο αδελφός της 22χρονης, συνελήφθησαν. Η μητέρα και ο κουνιάδος, επίσης, τέθηκαν υπό προσωρινή κράτηση σε πρώτη φάση, όπου γρήγορα αφέθηκαν ελεύθερες-οι υπό όρους, και δύο θείοι, συνελήφθησαν αργότερα. 

Μια ιδιαίτερα θρησκευόμενη μουσουλμανική οικογένεια, σύμφωνα με τη λεσβία-θύμα, κατηγορείται για τη συμμετοχή της στο να επαναφέρει βίαια τη νεαρή λεσβία στο σπίτι στο Στρασβούργο όπου, σύμφωνα με πολλές πηγές, η οικογένειά της «δεν αποδέχεται τον τρόπο ζωής που επέλεξε η λεσβία-θύμα».


Διακανονισμένος γάμος 
Η οικογένειά της δεν αποδέχεται την λεσβιακότητα της, δήλωσε η νεαρή γυναίκα στην ανάκριση. Αναφέρθηκε επίσης σε έναν διακανονισμένο γάμο με τον οποίο εκείνη δεν συμφωνεί. 
Έφυγε στις 24 Απριλίου για να μείνει με τη συντρόφισά της Vieuzos κοντά στην Tarbes, δήλωσε η ίδια πηγή. 

Εκεί η οικογένειά της μπόρεσε να την εντοπίσει. 
Έξι συγγενείς ταξίδεψαν για πάνω από χίλια χιλιόμετρα σε όλη τη Γαλλία με δύο αυτοκίνητα, ο αδελφός της κουβαλούσε ένα πυροβόλο όπλο. 

Έφτασαν την Κυριακή 1 Μαΐου στον προορισμό τους, όπου άσκησαν στη νεαρή λεσβία ισχυρή πίεση και χωρίς περιστροφές την έβαλαν σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα. Η νεαρή λεσβία είπε ότι ο αδελφός της την ξυλοκόπησε στο δρόμο και την κακοποίησε, γεγονός το οποίο βεβαιώνεται με ιατρική πιστοποίηση. 

Η συντρόφισά της Vieuzos κ ένας φίλος της ταραγμένοι ειδοποίησαν την αστυνομία. 

Εξέδωσαν και τοιχοκόλλησαν μια αναζήτηση στην περιοχή Hautes - Pyrénées και τα γειτονικά διαμερίσματα. 

Το αυτοκίνητο που μετέφερε την λεσβία-θύμα βρέθηκε το ίδιο βράδυ από την αστυνομία κοντά στη Roques στο δρόμο προς Τουλούζη και συνελήφθησαν οι συγγενείς. 


Την είδηση την βρήκαμε στι 9.5.14 και την μεταφράσαμε από το περιοδικό tetu.yagg.com, στην http://tetu.yagg.com/2014/05/09/enlevement-dune-jeune-lesbienne-six-mis-en-examen/