4 Αυγ 2013

Όσκαρ 2014 με παρουσιάστρια την Ellen DeGeneres


Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών των Ην. Πολιτειών επιστράτευσε για την παρουσίαση της 86ης ετήσιας τελετής απονομής των Όσκαρ μια από τις καλύτερες κωμικές ηθοποιούς που διαθέτει η βιομηχανία του θεάματος: την Ellen DeGeneres. 

Ο περσινός παρουσιαστής Seth MacFarlane αποδείχτηκε κακή επιλογή των παραγωγών των Όσκαρ, Craig Zadan και Neil Meron, καθώς ο δημιουργός του "Family Guy" δέχτηκε σφοδρή κριτική για τα χοντροκομμένα αστεία του. 

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Ακαδημία Κινηματογράφου των Ην. Πολιτειών αναφέρει για την επιλογή της DeGeneres: "Στις μέρες μας υπάρχουν λίγοι αστέρες που διαθέτουν το ταλέντο της Ellen στην κωμωδία, τη ζεστασιά και την ανθρωπιά της. Είναι αγαπητή σε όλες". 

Θα είναι η δεύτερη φορά που η 55χρονη αστέρας θα βρεθεί στο τιμόνι των σημαντικότερων κινηματογραφικών βραβείων παγκοσμίως, καθώς το 2007 είχε παρουσιάσει την 79η τελετή απονομής και είχε αποσπάσει θερμές κριτικές.

Η Ellen DeGeneres έγραψε στο Twitter: "Είναι επίσημο: Θα παρουσιάσω τα Όσκαρ! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ακαδημία και τη σύζυγό μου Portia". 

Σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφισες-ους είπε -μεταξύ άλλων- με το χαρακτηριστικό της χιούμορ: "Είμαι ενθουσιασμένη που θα παρουσιάσω για δεύτερη φορά τα Όσκαρ. Ξέρετε τι λένε... Η τρίτη προσπάθεια είναι η τυχερή!". 

Η επόμενη τελετή των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου 2014, στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC. 


Την είδηση την βρήκαμε στις 4.8.13 από την nooz.gr στην http://www.nooz.gr/lifestyle/oskar-2014-me-oikodespoina-tin-ellen-degeneres