28 Δεκ 2015

Το ψέμμα της κας. Βούλτεψη κ η απάντηση του κ. Γρ. Βαλλιανάτου


Με αφορμή τα ψέμματα και την φοβία, προς το λεσβιακό και γκέι ζευγάρι που φιλήθηκαν στα θεωρεία της Βουλής στις 23.12.2015, την οποία εκδήλωσε η βουλεύτρια Σοφία Βούλτεψη στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega" στις 28.12.2015, ενώ όταν φιλήθηκε το ζεύγος της φωτογραφίας στα έδρανα της Βουλής, όλα καλά. 

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: "...Κυρία Σοφία (ξέρει αυτή),
Προτίθεμαι ν απολογηθώ για ένα φιλί αγάπης στο θεωρείο της Βουλής των Ελλήνων τα ξημερώματα της 23 Δεκεμβρίου 2015. Ενα φιλί που δεν είναι σαφές πως παραβιάζει το άρθρο 56/7 του Κανονισμού καθόσον αυτός αναφέρεται ρητά σε "εκδηλώσεις επιδοκιμασίας αποδοκιμασίας" και προβλέπει απομάκρυνση
Το φιλί αυτό ήταν εκδήλωση αγάπης προς το πρόσωπο που φιλούσα και σας διαβεβαιώ πως τη στιγμή εκείνη, 02 20 τα ξημερώματα μετά από 16 ώρες στην αίθουσα της ολομέλειας, και με το σύνολο των παρόντων βουλευτών να χειροκροτεί τα θεωρεία των ενθουσιασμένων παιδιών, είμαστε στον κόσμο μας με αφορμή βέβαια το νέο νόμο.
Θα ήθελα ωστόσο να γνωρίζετε πως ήταν η συμπυκνωμένη έκφραση μιας προσπάθειας που έκανε μια χούφτα άνθρωποι που θα ήθελα επίσης να φιλώ όλους και όλες εκεί και τότε.
Ωστόσο περνούσαν σαν σε ταινία απ τα μάτια μας 32 χρόνια οργανώσεις άρθρα συζητήσεις αποδοκιμασίες σεμινάρια δημόσιες εμφανίσεις τηλεόραση ραδιόφωνο εφημερίδες περιοδικά αργότερα εκπαίδευση διαδίκτυο εκπομπές αμαρτωλά πάρτυ συνεντεύξεις διαλέξεις απειλές εκβιασμοί νυχτέρια ταξίδια σ όλο το κόσμο λόμπινγκ πορείες διαδηλώσεις αντάρα βρισιές δικαστήρια απειλές ξύλο προσωπική έκθεση προσβολές επιδοκιμασίες δάκρυα σιωπές ειρωνείες αλλά και αγκαλιές και αγάπη, κυρίως αυτή.

Προτίθεμαι όμως να σας ζητήσω ευγενικά ν απολογηθείτε κι εσείς για πολύ περισσότερα που δεν επισείουν κατ αρχήν απομάκρυνση απ τη Βουλή.
Μπήκατε στην ολομέλεια την ημέρα εκείνη κατά το μεσημέρι, παρελάσατε και αποσυρθήκατε πριν εκδηλωθεί κάποια κίνηση στα γεμάτα θεωρεία και κατόπιν δεν ήλθατε να ψηφίσετε.
Να σας υπενθυμίσω πως ο λαός σας πληρώνει για να ψηφίζετε ή να απέχετε αιτιολογημένα. Να σας θυμίσω πως επρόκειτο για ένα θέμα σχέσεων αγάπης μεταξύ δύο ανθρώπων που απασχόλησε και την Κυβέρνησή σας το 2008.
Τότε Κυρία μου, με τον νόμο που ψηφίσατε εκθέσατε τη χώρα μας στην καταδίκη του Ευρωπαικού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του Συμβουλίου της Ευρώπης και τη διασύρατε στα μάτια των δημοκρατικών πολιτών όλου του κόσμου για ρατσισμό.
Αν δεν ήμουν απασχολημένος με την επόμενη ημέρα ενός νέου νόμου που δημιουργεί στην καρδιά των ανθρώπων ζεστασιά θα σας έλεγα κι άλλα.
Θα σας έλεγα πως με την πολιτική που ψηφίζατε στην ίδια αυτή αίθουσα τόσα χρόνια, φέρατε τη χώρα στα πρόθυρα της καταστροφής της φτώχειας και της δυστυχίας απ την οποία δεν ξέρω πόσες προσπάθειες θα πρέπει να γίνουν(όχι από σας βέβαια) για να βγούμε απ τα σκατά.
Για την περίπτωσή σας αυτή αρμόδιος δεν είναι ο φρούραρχος της Βουλής των Ελλήνων που όπως φαίνεται είχε το συγκεκριμένο πρωί σαφέστερη ανάμνηση ενός φιλιού αγάπης από εσάς, αλλά το παρδαλό κατσίκι!
Φιληθείτε"